Σήμερα θα υιοθετήσετε το chic make up look της Cate Blanchett

Στην τελευταία της εμφάνιση η Cate Blanchett έκανε την έκπληξη αφού έβαψε τα μαλλιά της καστανά και πολύ της ταιριάζουν. Εκείνο όμως που ήταν εξίσου εντυπωσιακό χωρίς να είναι κραυγαλέο ήταν το μακιγιάζ της. Chic και υπέροχο όπως και η ίδια άλλωστε. Κι επειδή εδώ στο Fay’s book τα μαθαίνουμε όλα θα σας αποκαλύψουμε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για να το αποκτήσει.

Κάποια από αυτά μπορεί και να υπάρχουν ήδη στο νεσεσέρ σας. Αν όχι έχετε παρόμοιες φόρμουλες και αποχρώσεις ώστε να αντιγράψετε το look σήμερα το βράδυ.

Συνδύασε την υπέροχη δημιουργία του Οίκου Christopher Kane με ένα φυσικό μακιγιάζ σε καφέ τόνους. Το smoky eye έγινε με σκιές σε καφέ αποχρώσεις ενώ τα ζυγωματικά τονίστηκαν με ένα τέλειο ροδακινί χρώμα. Τα χείλη παρέμειναν μπεζ αλλά όχι άτονα. Επειδή η Blanchett είναι το πρόσωπο του Giorgio Armani καταλαβαίνετε ότι όλο το μακιγιάζ έγινε με προϊόντα του brand.

Αρχικά ενυδάτωσε σωστά την επιδερμίδα της χρησιμοποιώντας τον ορό Crema Nera Supreme Reviving Serum και την κρέμα της ίδιας σειράς Crema Nera Supreme Reviving Cream.

Στη συνέχεια άπλωσε σε όλη την επιφάνεια του προσώπου και του λαιμού το Luminous Silk Foundation #3.5 το οποίο συνδυάστηκε με το Fluid Sheer #2 . Τελειοποίησε τη βάση με την Neo Nude Fusion Powder #4. Στην περιοχή των ματιών ατέλειες και λεπτές γραμμές καλύφθηκαν με το Power Fabric Concealer.

Τα ζυγωματικά απέκτησαν ένταση και χρώμα με το Neo Nude A-blush #50.

Για το smoky eye χρησιμοποίησε σκιές από την παλέτα Eye Quattro Eyeshadow Palette ενώ οι βλεφαρίδες απέκτησαν όγκο και μήκος με την Eccentrico Mascara #1. τα φρύδια δεν θα μπορούσαν να μείνουν άτονα. Άλλωστε είναι ένα από τα ωραιότερα σημεία της Blanchett. Απέκτησαν τέλειο σχήμα και χρώμα με το High Precision Brow Pencil #2.

Η τελευταία πινελιά ανήκει πάντα στα χείλη. Η Blanchett άπλωσε το Ecstasy Shine #10 που προσφέρει τέλειο χρώμα και λαμπερό φινίρισμα.

Διαβάστε ακόμη:

H Victoria Beckham ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα που θα σας ενθουσιάσει

Τα cheek tints που θα κάνουν τα ζυγωματικά σας να δείχνουν εφηβικά και θηλυκά μαζί

Keywords
Τυχαία Θέματα