Office Look Update: Τι να φορέσεις στο γραφείο για να αναβαθμίσεις το στιλ σου

Νιώθεις ότι χρειάζεσαι μια ανανέωση στο στιλ που ακολουθείς στο γραφείο; Σήμερα σου δείχνουμε μερικές ιδέες που θα σε εμπνεύσουν ώστε να δοκιμάσεις νέα looks και να απογειώσεις το στιλ σου όλες τις μέρες στη δουλειά, αλλά και εκτός δουλειάς.

Άλλωστε είναι σημαντικό να προσέχουμε την εμφάνισή μας και το τι φοράμε γιατί το στιλ βοηθάει και στην ψυχολογία μας, μας φτιάχνει τη διάθεση και μας κάνει να αντιμετωπίζουμε την κάθε μέρα με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

#1. Σακάκι + μίνι φούστα + πλεκτό γιλέκο + μποτάκια

Αυτό το look

της Camila Coelho είναι σίγουρα από τα αγαπημένα μας και μπορείς εύκολα να το αντιγράψεις και εσύ στη δουλειά ή σε μια βόλτα. Συνδύασε τη μίνι φούστα σου (μπορείς να φορέσεις και μίντι) με ένα ασορτί σακάκι και φόρεσε αντί για μπλούζα ένα γιλέκο.

Πρόσθεσε στο look μποτάκια με τακούνι, κοσμήματα και γυαλιά ηλίου και είσαι έτοιμη!

#2. Δερμάτινο σακάκι + παντελόνι + πέδιλα

Τα (vegan) δερμάτινα σύνολα είναι φέτος μεγάλη τάση της μόδας και δεν τα αλλάζουμε με τίποτα. H Camila Coelho μας κάνει την πιο ωραία πρόταση για ένα πετυχημένο office look και μας προτείνει να συνδυάσουμε το κοστούμι μας με λευκό top και πέδιλα.

Τόλμησε ένα διαφορετικό χρώμα από το μαύρο, για το δερμάτινο κοστούμι σου, για να δώσεις ακόμα περισσότερο στιλ και χρώμα στις εμφανίσεις σου.

#3. Τailored παντελόνι + crop top + παλτό

Σίγουρα αξίζει να προσθέσεις μερικά παντελόνια γραφείου στην γκαρνταρόμπα σου καθώς φέτος θα τα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Ταίριαξε λοιπόν το παντελόνι σου με το παλτό σου και πρόσθεσε στο look nude παπούτσια και αξεσουάρ.

Διαβάστε περισσότερα:

Η Fashion Editor, Ελένη Βάγια, δοκιμάζει τη νέα τάση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (VIDEO)

H Rocky Barnes μας δείχνει τι να φορέσουμε από το πρωί ως το βράδυ- Τα looks που θα θέλεις να αντιγράψεις ΤΩΡΑ!

Τα σατέν φορέματα των Zara που θα φορέσουν όλες οι Ελληνίδες μέσα στις γιορτές

Keywords
Τυχαία Θέματα