Γιώργος Λιβάνης: «Με έμαθε πιο πολύς κόσμος από αυτά που ειπώθηκαν για μένα»

Στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης (24/11) ο Γιώργος Λιβάνης!

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον ντόρο που έγινε την περίοδο που εκείνη ήταν στο Survivor. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιβάνης παραδέχτηκε ότι από όλη αυτή την ιστορία τον έμαθε περισσότερο ο κόσμος.

«Δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να επισκιάσω αυτό που αγαπάω τόσο πολύ και να θέσω σε κίνδυνο την δουλειά μου. Όπως είχαμε πει και μαζί και θα το πούμε

και τώρα ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ. Οπότε δεν ήταν κάτι που με πείραξε, όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν. Άφησα αυτό το πράγμα να φύγει γιατί δεν ένιωσα ότι βάλλομαι από κάπου. Εμένα μου αρέσει η αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτά που έχουμε πει μαζί και τα λέμε τώρα. Όλοι κάπως ξεκινάνε στο να τους γνωρίσει ο κόσμος. Εγώ είμαι οκτώ χρόνια σε αυτή τη δουλειά και σε βραδινά μαγαζιά. Η αλήθεια είναι όμως ότι με έμαθε πιο πολύς κόσμος από αυτά που ειπώθηκαν για μένα. Αν ήταν κάτι πιο σημαντικό, μπορεί να ένιωθα άσχημα αν μαθαίνει κάτι ο κόσμος για μένα. Συμπονώ τον κόσμο με όλα αυτά που γίνονται και όλο αυτό το πράγμα με κράταγε στο σπίτι μου», τόνισε ο Γιώργος Λιβάνης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει.

Διαβάστε ακόμα:

Πηγή Δεβετζή: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε για τους “αργόσχολους του twitter” μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τον θάνατο της μητέρας της: «Την έχασα στα 16, είναι ο πιο ισχυρός δεσμός»

Σασμός: Ο άγριος τσακωμός Πετρή – Αστέρη και η αποκάλυψη που πρόκειται να αλλάξει πολλά…

Keywords
Τυχαία Θέματα