Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τον θάνατο της μητέρας της: «Την έχασα στα 16, είναι ο πιο ισχυρός δεσμός»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη φέτος πρωταγωνιστεί στην καθημερινά σειρά του Alpha «Σασμός», η οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της, η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Omikron και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μητέρα της, η οποία «έφυγε» από τη ζωή όταν ήταν ακόμα έφηβη.

Ειδικότερα, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δήλωσε: «Η θύμηση της μυρωδιάς της… Η μητέρα μου με διαμόρφωσε και είμαι αυτό που είμαι τώρα. Αναφέρομαι συχνά σε εκείνη και με αυτόν τον

τρόπο εξακολουθεί να υπάρχει – για όσο υπάρχω κι εγώ. Είναι ο πιο ισχυρός δεσμός. Την έχασα στα 16 μου. Πολλές φορές, σκέφτομαι ότι είμαι προνομιούχα που έχω πράγματα από εκείνη να θυμάμαι, που έχω στοιχεία της.

Ευτυχώς, λέω τώρα πια, που όταν έφυγε ήμουν σε μια ηλικία που είχα ήδη διαμορφώσει χαρακτήρα, και μπορώ πλέον να έχω αναμνήσεις από εκείνην. Δεν την αποζητώ πια, αλλά την σκέφτομαι πιο έντονα σε κομβικές φάσεις της ζωής μου, όπως όταν συμβαίνουν πολύ μεγάλα γεγονότα – από την γέννηση της ανιψιάς μου μέχρι μια πολύ σημαντική δουλειά. Μπορεί σε αυτές τις φάσεις της ζωής μου να μου λείπει περισσότερο. Η μητρότητα μού έχει περάσει από το μυαλό, μου έχει έρθει η επιθυμία, αλλά δεν είμαι σίγουρη ακόμη αν το θέλω…».

Διαβάστε ακόμα:

 The Bachelor: Ιζαμπέλα κατά Αθηνάς – «Η στρατηγική ξεχειλίζει από μέσα της»

 Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε λυγμούς μετά την εμφάνισή της στα Madwalk 2021

 Τατιάνα Στεφανίδου: Η λαχταριστή έκπληξη της μαμάς της που την περίμενε στο σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα