O θρυλικός hairstylist Eugene Souleiman βρέθηκε στα παρασκήνια του οίκου Vivetta και το look που δημιούργησε είναι ένα όνειρο!

Η φαντασία μετατρέπει την πραγματικότητα σε ποίηση και όνειρα, αλλά το όνειρο που διαπνέει την κολεξιόν Fall/Winter 2020/2021 του οίκου Vivetta έχει τις ρίζες του βαθιά στην επείγουσα ανάγκη της εποχής: Την προστασία και την υπεράσπιση της φύσης με αγάπη και προσοχή, την αντιμετώπισή της με σεβασμό.

Πηγή έμπνευσης ήταν κάποια φανταστικά και θηλυκά αυστριακά παραμύθια και στα παρασκήνια του show βρέθηκε ο θρυλικός hairstylist Eugene Souleiman, Global Creative

Director Care & Styling της Wella Professionals ο οποίος εξισορρόπησε το γενικά φρέσκο και νεανικό λουκ με ένα αυστηρό, αλλά ανάλαφρο χτένισμα.

Κάθε χτένισμα δημιουργήθηκε βασισμένο στο ντύσιμο και, συγκεκριμένα, στα παπούτσια και τις μπότες που δείχνουν δύναμη και έντονη αυτoέκφραση.

Το look: Τα μαλλιά ήταν τραβηγμένα προς τα πίσω, στα πλάγια, έτσι ώστε να καλύπτουν τα αφτιά, και δεμένα σε χαμηλή αλογοουρά. Για το χτένισμα αυτό χρησιμοποιήθηκε η λακ EIMI Mystify Me. Λεπτές τούφες μαλλιών αφέθηκαν ελεύθερες στο μπροστινό μέρος γύρω από το πρόσωπο για να κάνουν το χτένισμα να φαίνεται πιο μαλακό και οριοθετημένο με το προϊόν EIMI Ocean Spritz. Και μεγάλοι χρωματιστοί φιόγκοι τοποθετήθηκαν στην κορυφή και το πίσω μέρος του κεφαλιού για να μεταδώσουν την παραμυθένια διάθεση.

Οι αλογοουρές ήταν ανάλαφρες και στυλιζαρισμένες με το EIMI Sugar Lift, που διατηρεί την υφή των μαλλιών πολύ φυσική.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η κόρη της Beyonce εξελίσσεται σε τέλεια make up artist και πρέπει να δείτε το τελευταίο look που δημιούργησε στη γιαγιά της!

DIY: 3 εύκολα half up hairstyles για εσάς που έχετε μακριά μαλλιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα