O σωστός τρόπος να απλώσετε τη ροζ σκιά

Όταν χαζεύουμε στο Instagram (και το κάνουμε όλες πολύ συχνά) βλέπουμε make up looks που τα ζηλεύουμε αλλά για κάποιο λόγο πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να τα εφαρμόσουμε στην καθημερινότητα μας. Και δεν μιλάμε για extreme καταστάσεις αλλά για μια ροζ σκιά για παράδειγμα. Η οποία είναι και λιγάκι παρεξηγημένη ως απόχρωση γιατί νομίζουμε ότι θα μοιάζουμε με την Barbie ή ότι είναι πολύ παιδική-εφηβική. Λάθος μας λένε οι ειδικοί. Μέγα λάθος.

Το ροζ χρώμα στα μάτια χαρίζει μια απαλή λάμψη που φωτίζει το βλέμμα. Είναι σχεδόν ουδέτερο χρώμα αλλά ακόμα και οι πιο έντονες αποχρώσεις του αν τις απλώσουμε σωστά δείχνουν τέλειες. Το θέμα είναι να επιλέξουμε τον σωστό τόνο και υφή και να μην υπερβάλλουμε.

Σαφέστατα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον το ροζ χρώμα απ’ ότι ένα nude ή μπρονζέ και ειδικά τη φετινή σεζόν οι make up artists το έχουν επαναφέρει στο προσκήνιο αφού είναι ένα από τα αγαπημένα τους.

Στη συνέχεια θα δείτε τα ωραιότερα looks και θα επιλέξετε ένα από αυτά για την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να απλώσετε σκιά στα μάτια σας. Είμαστε σίγουρες ότι έχετε μια παλέτα που περιέχει τουλάχιστον μια ροζ απόχρωση.

Απαλή ροζ σκιά σε όλο το πάνω βλέφαρο που συνδυάζεται με σκούρο καφέ κραγιόν στα χείλη δημιουργώντας μια πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση!

Chanel Les Beiges Healthy Glow Natural Eye Shadow Palette, Light

Μαύρο eyeliner με έντονη γραμμή και ροζ περλέ σκιά από πάνω σε ένα από τα ωραιότερα look που είδαμε φέτος

Lancôme Ombre Hypnôse Eye Shadow, Pearly

Ένα δροσερό, γεμάτο λάμψεις look που θα πετύχουμε με σκιά σε μορφή μολυβιού. Απλώνεται εύκολα στο πάνω και κάτω βλέφαρο και δεν ξεχνάμε το έξτρα ενυδατικό φον ντε τεν και το shimmer στα ζυγωματικά

Βobbi Βrown Long Wear Cream Eye Shadow Stick, Malted Pink

Σε φούξια απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Χρησιμοποιούμε σε χείλη και ζυγωματικά τους ίδιους τόνους

Tom Ford Shadow Extrême, Fuschia

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα χτενίσματα του Φθινοπώρου

Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να δοκιμάσετε το φον ντε τεν

Keywords
Τυχαία Θέματα