Σμαράγδα Καρύδη: “Ένιωθα πάντα το κέντρο του κόσμου”

Η Φαίη μας υποδέχτηκε στο Πρω1νό σήμερα Πέμπτη (08/11) τη Σμαράγδα Καρύδη, η οποία μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για πιο προσωπικά της θέματα.

Η ηθοποιός φυσικά, αναφέρθηκε και στην παράσταση του Σταμάτη Φασουλή «Οι Μάγισσες της Σμύρνης», στην οποία και πρωταγωνιστεί. Μίλησε για τον ρόλο της και τα όσα βιώνει μέσα από αυτόν.

«Πάντα είχα την πολυτέλεια της επιλογής. Κάποιες φορές κάνεις πράγματα για έναν άλλο λόγο αλλά να μην είναι 100% αυτό που θες. Ειδικά όσο είσαι μικρότερος, και το

έχω κάνει. Αλλά όσο μεγαλώνεις κάνεις αυτά που θέλεις 100%», τόνισε μιλώντας για τις επιλογές που κάνουμε στη ζωή.

Όπως αποκάλυψε, έχει το δικό της γούρι, ενώ για κάποιο διάστημα ένιωθε το κέντρο του κόσμου: «Φοράω στον λαιμό τη βέρα της γιαγιάς μου. Την έχω αρπάξει από τη μάνα μου. Γενικά είμαι και μοναχοπαίδι. Ήμουν και το μόνο παιδί για τους παππούδες και τις γιαγιάδες μου. Ειδικά για του πατέρα μου τους γονείς, που ήμουν το μοναδικό εγγόνι, αλλά και για της μαμάς μου τους γονείς… Είχαν πέσει όλοι από πάνω μου. Ένιωθα πάντα το κέντρο του κόσμου με τους γονείς και τους παππούδες μου».

Τέλος, εξομολογήθηκε: «Κακομαθαίνεις σίγουρα, αλλά μετά δίνεις γιατί έχεις αυτοεκτίμηση και ηρεμία. Είναι σημαντικό να μεγαλώνεις νιώθοντας αξιαγάπητος, ότι αξίζεις να αγαπηθείς» .

Δείτε τη συνέντευξη της:

Διαβάστε ακόμη:

Η ερώτηση της Μενεγάκη στην Παπαδημητρίου που έφερε την αποκάλυψη-Επιστρέφει τηλεοπτικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα