Ριφιί στην Πατησίων!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΡιφιί στην Πατησίων!Πέμπτη, Νοέμβριος 8, 2018 - 17:35

❱❱ Δύο κακοποιοί έκαναν «καλοκαιρινό» τουριστικό γραφείο κοντά στην Ομόνοια και άδειασαν το χρηματοκιβώτιο

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν δύο κακοποιοί σε τουριστικό γραφείο στην Πατησίων, στο ύψος της Ομόνοιας, όπου εισέβαλαν με τη μέθοδο του ριφιφί, στην προσπάθειά τους να αρπάξουν τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο.
Για να φτάσουν στο εσωτερικό του γραφείου, οι δράστες κατέβασαν τη μεσοτοιχία του, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με όσα κατέγραψαν οι αστυνομικοί

που έκαναν έρευνα στο γραφείο όταν αποκαλύφθηκε η διάρρηξη, οι δύο κακοποιοί μπήκαν στις 3 χθες τα ξημερώματα σε εγκαταλειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Σολωμού και Πατησίων.
Από εκεί δούλεψαν με την άνεσή τους και με τα εργαλεία που διέθεταν κατάφεραν να ανοίξουν μια μεγάλη τρύπα στη μεσοτοιχία με το τουριστικό γραφείο, στο οποίο προκάλεσαν σοβαρές ζημιές.

Οταν βρέθηκαν στο εσωτερικό του επαγγελματικού χώρου εντόπισαν αυτό που έψαχναν. Διέρρηξαν επί τόπου το χρηματοκιβώτιο, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές, περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό. Την ώρα που οι δύο κακοποιοί βρίσκονταν στο εσωτερικό του τουριστικού γραφείου σήμανε ο κρυφός συναγερμός, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του να καλέσει αμέσως την Αστυνομία. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα είχαν φτάσει στο γραφείο περιπολικά της Αμεσης Δράσης που απέκλεισαν την Πατησίων και την οδό Σολωμού, όμως οι δράστες του ριφιφί είχαν προλάβει να γίνουν καπνός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις πρώτες έρευνες οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δράστες μπήκαν στοχευμένα στο συγκεκριμένο γραφείο με σκοπό να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο, καθώς φαίνεται πως είχαν καλή πληροφόρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα