O κούκλος ηθοποιός Jacob Elordi φόρεσε το blush με τον ωραιότερο και πιο φυσικό τρόπο ever!

Το blush είναι εξίσου σημαντικό με το φον ντε τεν ή τη μάσκαρα. Που σημαίνει πως το απλώνουμε πάντα αν θέλουμε να τονίσουμε αρχικά τα ζυγωματικά που είναι ένα από τα ωραιότερα σημείου του προσώπου και στη συνέχεια να χαρίσουμε ένταση.

Εμείς εδώ στο Fay’s book σας έχουμε αποκαλύψει όλα τα μυστικά των ειδικών. Από τον σωστό τρόπο εφαρμογής μέχρις τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στον τόνο του δέρματός σας. Όπως επίσης και τα tricks των bloggers

που είναι πανέξυπνα και γρήγορα.

Παράλληλα ακολουθούμε τους διασημότερους make up artists που επιμελούνται το look των αγαπημένων μας celebrities και σε κάθε τους εμφάνιση δίνουν και ένα ακόμη μάθημα σε όλες εμάς αλλά και μια νέα τάση.

Και τώρα έρχεται ένα άνδρας να φορέσει το blush όπως δεν το έχει κάνει καμία από εσάς ή τις stars ποτέ. Είναι ο Jacob Elordi, πρωταγωνιστής του Euphoria.

Για τις ανάγκες φωτογράφησης σε γνωστό ανδρικό περιοδικό υιοθέτησε ένα από τα ωραιότερα make up looks ever. Υπεύθυνος είναι ο Shannon JJ Williams που δημιούργησε ένα look άκρως αρρενωπό μεν αλλά με θηλυκές διαστάσεις, όπως ο ίδιος δήλωσε.

Ο Elordi φόρεσε ένα crop top, μακριά, εντυπωσιακά σκουλαρίκια και το ωραιότερο blush που έχουμε δει τελευταία. Η make up artist αποκάλυψε πως πρόκειται για το Ciate London Dewy Blush.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacob Elordi (@jacobelordi)

Πρόκειται για ένα προϊόν σε μορφή gel-balm που απλώνεται πανεύκολα και γίνεται ένα με το δέρμα. Ο ηθοποιός φόρεσε την απόχρωση Papaya, που έχει τον τέλειο ροδακινί τόνο.

Αν και δεν περιμέναμε ποτέ να εμπνευστούμε το απόλυτο, καλοκαιρινό και δροσερό look από έναν άντρα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Elordi για την τόλμη και τον Williams για την έμπνευση.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Lip tint: Μπορείτε να το φορέσετε και πάλι και σας έχουμε τα 5 ωραιότερα!

Το nail look της Priyanka Chopra στα BAFTA είναι το Νο 1 trend και το επόμενο που θα υιοθετήσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα