Survivor: Η αλήθεια για το αντιανεμικό της Ελευθερίας Ελευθερίου

Τα όσα προβλήθηκαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης (14/4) στο “Πρω1νό”. 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην Ελευθερία Ελευθερίου και το αντιανεμικό που έχασε και βρήκε στη συνέχεια στις κουβέρτες του Νίκου Μπάρτζη και του James Καφετζή. 

Να σας θυμίσουμε πως οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας της απάντησαν πως πρόκειται για κάποιο μπέρδεμα και ανέφεραν πως η τραγουδίστρια τους στοχοποίησε γι’ ακόμη μια φορά με σκοπό να τους βγάλει κλέφτες.

Μάλιστα, στα social media

σχολιάστηκαν έντονα κάποια πλάνα που δείχνουν την Ελευθερία Ελευθερίου να φοράει κάτι, λίγο πριν ξεκινήσει το ψάξιμο για το αντιανεμικό τους. Πολλοί θεώρησαν πως φορούσε το αντιανεμικό της και σκόπιμα τα “έβαλε” με τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή. 

Παρόλα αυτά, η Έλενα Κρεμλίδου μετά από σχετικές ερωτήσεις που δέχτηκε στο Instagram ξεκαθάρισε πως αυτό που φορούσε η τραγουδίστρια ήταν μια ζακέτα που της άφησε η Βαλέρια Χοψονίδου και όχι το αντιανεμικό της.

“Επειδή έχω δει ότι έχει γίνει ένας χαμός με το αντιανεμικό της Ελευθερίας, στη φωτογραφία που φαίνεται αυτό δεν είναι το αντιανεμικό της, αλλά η ζακέτα που της έδωσε η Βαλέρια πριν φύγει. Δεν παίρνω τη θέση κανενός, αλλά κάτι βρωμάει σε αυτή την ιστορία, κάποιον θέλουν ίσως να κατηγορήσουν για κλεψιά ή δεν ξέρω τι ετοιμάζουν. Αυτό που φοράει η Ελευθερία δεν είναι το αντιανεμικό. Αυτό που θα έπρεπε να συζητήσουμε είναι ο τρόπος που την τράβηξε ο Αλέξης.”, είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και τα σχόλια που έγιναν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1:

Διαβάστε ακόμη:

Μαριάντα Πιερίδη: “Ο γιος μου θα αποκτήσει αδερφάκι”

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Θετική στον κορονοϊό η παρουσιάστρια και η οικογένειά της

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θα γίνει πατέρας: Η on air ανακοίνωση στο “Πρω1νό”!

Keywords
Τυχαία Θέματα