O Χατζηιωάννου ”αδειάζει” τη Ζώη: ”Όταν ήρθε η κάμερα…”

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Nomads μετά από έναν τραυματισμό που είχε στο πόδι του. Για τον Κύπριο παίκτη το ταξίδι στο Palawan δεν κράτησε πολύ παρόλα αυτά μιλώντας στο My TV ”αδειάζει” την Αποστολία Ζώη για τη συμπεριφορά της στο παιχνίδι επιβίωσης.

«Βλέποντας ότι κάνω πιο πολύ παρέα με τον Νίκο και τον Γιώργο, ίσως σε κάποια πράγματα να άλλαξαν απέναντι μου. Όπως στο περιστατικό με την Αποστολία, που ήθελε να φύγω και να πάω στην ομάδα των Ωκεανών. Υπήρχε αυτή η τάση πιο πολύ από εκείνη και δεν έχω καταλάβει ακόμη το γιατί», αναφέρει και

συνεχίζει: «εγώ τότε είχα τραυματισμένο πόδι, που ήταν και ο λόγος που με έστειλε έξω από το παιχνίδι και δεν μπόρεσα να πάω. Σε ένα από τα επεισόδια η Αποστολία είπε ότι αυτό το πράγμα δεν ήταν και πολύ αντρικό εκ μέρους μου και του Αναδιώτη. Αυτό με στενοχώρησε γιατί δεν είναι ωραίο να κρίνεις έναν άνθρωπο, τις αξίες του και τον ανδρισμό του, από την άρνηση του να δουλέψει λόγω τραυματισμού».

Όσον αφορά την στάση των παικτών μπροστά και πίσω από τις κάμερες δηλώνει πως: «η μόνη που το έκανε αυτό σε πιο έντονο βαθμό ήταν η Ζώη! Το ότι μου πρότεινε να αλλάξω ομάδα ήταν ένα αρνητικό για εκείνη. Έπειτα από λίγο όταν ήρθε η κάμερα, με πλησίασε και με ρώτησε αν είμαι καλά, αν θέλω φαγητό, μου είπε να κάνουμε μαζί καταδύσεις… Όταν με έναν άνθρωπο θέλεις να κάνεις παρέα, δεν τον στέλνεις στην άλλη ομάδα!».

Keywords
Τυχαία Θέματα