O Patrick Starrr γνωρίζει το μυστικό του σωστού ντεμακιγιάζ και σας το αποκαλύπτει!

Ο Patrick Starrr είναι persona αγαπημένη και glamorous. Παράλληλα είναι και ambassador της MAC. Όλες οι beauty addicts τον λατρεύουν και τον ακολουθούν με μανία αφού κάθε το εμφάνιση είναι μια έκπληξη και κάθε του συμβουλή σωτήρια.

Αγαπάει το έντονο μακιγιάζ, τις δυνατές βάσεις,

τις γενναίες δόσεις σκιάς με έντονο glitter και το υπερβολικά φωτεινό blush. Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Στα μάτια κάνει εκπληκτικούς συνδυασμούς ενώ τα χείλη του είναι σχεδόν πάντα bold και απόλυτα ματ. Οι βλεφαρίδες είναι η αδυναμία του, όσο πιο μακριές και πυκνές τόσο το καλύτερο και φυσικά σχεδόν πάντα ψεύτικες αλλά με μάσκαρα που χαρίζει την υπερβολή,που τόσο του αρέσει, στο μακιγιάζ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M·A·C Cosmetics (@maccosmetics) στις 11 Νοέ, 2018 στις 5:13 μμ PST

Φυσικά μετά από κάθε του εμφάνιση έρχεται αναπόφευκτα και η ώρα του ντεμακιγιάζ. Που είναι ένα μαρτύριο ειδικά μετά από μία κουραστική και γεμάτη ημέρα. Ο Starrr επειδή έχει προσωπική εμπειρία πάνω στην βαρετή εκείνη στιγμή βρήκε την καλύτερη λύση. Και την μοιράζεται μαζί σας.

Εκμυστηρεύεται λοιπόν τα μυστικά του όπλα ντεμακιγιάζ που τον βοηθούν μέσα σε ελάχιστο χρόνο να απομακρύνει από πρόσωπο και μάτια το μακιγιάζ. Και τι μακιγιάζ! Με τα άπειρα επαγγελματικά προϊόντα στο πρόσωπο του, Και αφού γίνεται να το κάνει εκείνος σε λίγα μόνο λεπτά για εσάς θα είναι παιχνιδάκι.

Για την ακρίβεια χρησιμοποιεί δύο προϊόντα MAC μαζί. Πάνω στο μαντηλάκι MAC Gently Off Wipe + Miccelar Water απλώνει μικρή ποσότητα MAC Gently Off Eye and Lip make Up Remover και σβήνει όλο το μακιγιάζ του με απλές κινήσεις. Ουσιαστικά ενώνει το προϊόν ντεμακιγιάζ προσώπου με το αντίστοιχο για μάτια και χείλη αποφεύγοντας να κάνει διπλή προσπάθεια. Ιδιοφυές και πρακτικό!

Είναι ότι καλύτερο για τις μέρες των γιορτών που θα ξενυχτήσετε και δεν θα έχετε δύναμη και διάθεση να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας.

Thanks Patrick Starrr είσαι genius!

Διαβάστε ακόμη:

H Ariana Grande έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της και είναι υπέροχη!

Αυτή την κρέμα χεριών θα την ζηλέψουν πολλές

Keywords
Τυχαία Θέματα