Nomads-Μαδαγασκάρη: Ξέσπασε σε κλάματα ο Στέλιος Χανταμπάκης!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads-Μαδαγασκάρη οι Εισβολείς και οι Επίλεκτοι έδωσαν κυριολεκτικά μάχη στο αγώνισμα Επικράτειας.

Αν και στην αρχή είχαν προβάδισμα οι Επίλεκτοι, οι Εισβολείς κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη, εξασφαλίζοντας την διαμονή τους στο νησί, αλλά και το έπαθλο επικοινωνίας. Είχαν την ευκαιρία να δουν βίντεο, τα οποία στάλθηκαν από τις οικογένειες, αλλά και τους φίλους τους.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έλαβε ένα βίντεο από τη σύζυγο του, Όλγα Πηλιάκη και τα δύο τους παιδιά, Μανώλη και Μαλένα. Στο βίντεο η

Ολυμπιονίκης ακούγεται να λέει στον παρουσιαστή: “Χρόνια πολλά μπαμπά! Να χαίρεσαι το όνομα σου, να είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος πάντα! Σε αγαπάμε πάρα πολύ! Σε βλέπουμε συνέχεια και πηδάμε πάνω στους καναπέδες κάθε φορά που νικάς και φωνάζουμε: “Μπράβο μπαμπά”! Τα πηγαίνεις πάρα πολύ καλά, συνέχισε έτσι. Εμείς είμαστε πολύ καλά, μην ανησυχείς καθόλου, τα περνάμε μια χαρά”!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης λύγισε όταν είδε την οικογένεια του και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του, ανέφερε: “Στόλισανε και δέντρο πρώτη φορά χωρίς εμένα. Βάλτε μου να ξαναδώ λίγο το βίντεο…”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η μητέρα της Ασπασίας επιτίθεται στην Ακρίτα για τον Σεφερλή: “Είστε το λιγότερο αστεία!”

Keywords
Τυχαία Θέματα