Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 30/11

Ξέρουμε πολύ καλά πως όλες σας λατρεύετε τις παγιέτες από όταν ήσασταν μικρά κορίτσια και ζητούσατε απεγνωσμένα από τη μαμά σας να σας αγοράσει. Κι αν μέχρι τώρα τις είχατε μόνο για τα γιορτινά βράδια που σε λίγο πλησιάζουν, ήρθε η ώρα να τις βάλετε στην καθημερινότητά σας, αφού είναι το Νο1 trend της σεζόν. Ναι, οι σχεδιαστές τις ανέβασαν στα catwalks και μας παρουσίασαν σύνολα που μπορείτε να τα φοράτε από το πρωί χωρίς να είστε υπερβολικές.

Ακριβώς όπως έκανε η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό

του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία matis που αποτελείται από ένα off -white oversized πουλόβερ με ανοιχτό ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη και μια μίνι φούστα με ασημένιες παγιέτες -είδατε πόσο cool και casual μπορεί να γίνει;

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ασημένιους διπλούς κρίκους Leio Ross και ένα ζευγάρι γκρι καστόρινες ψηλοτάκουνες μπότες Christian Louboutin.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά Long Lasting Stick, 8 Hour No -Transfer Eyeshadow No 38 της Kiko Milano και στο κέντρο για έξτρα λάμψη την υγρή σκιά Clisten and glow No 13626 της εταιρείας La Splash, το ρουζ Bubbles, Please της MAC και στα χείλη το κραγιόν No 26, Nude Creme της Milani και από πάνω για να δώσουμε φως το Glazed Donut Highlighter της Ofra.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα χαμηλό σινιόν με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς, σε καθημερινές και επίσημες περιστάσεις.

Τις φούστες με τις παγιέτες τις λατρεύουν και όλες οι αγαπημένες μας celebrities, οι fashion bloggers που λατρεύουμε και τα κορίτσια της διπλανής πόρτας που παίρνουν το στυλ τους στα σοβαρά και θέλουν πάντα να ξεχωρίζουν από το μέσο όρο.

Δείτε πως τις έχουν φορέσει κατά καιρούς στις φωτογραφίες που ακολουθούν και εμπνευστείτε για τις δικές σας εμφανίσεις.

Ποιο look από τα παρακάτω σας αρέσει και θα το φορούσατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/11

Keywords
Τυχαία Θέματα