Γνωρίζετε τι είναι το multimasking; Αν όχι πρέπει γιατί είναι απλά τέλειο!

Κατά καιρούς σας προτείνω μάσκες προσώπου οι οποίες χαρίζουν ενυδάτωση, λάμψη, ανανέωση, μείωση της λιπαρότητας ή κατάλληλες για τα σημάδια κούρασης στην περιοχή των ματιών. Επιμένω ότι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα πρέπει να εφαρμόζετε εκείνη που είναι κατάλληλη για τις ανάγκες τις επιδερμίδας σας.

Πέρα από την καθημερινή περιποίηση η επιδερμίδα χρειάζεται μια έξτρα φροντίδα ώστε να αποκτά την υγιή όψη που της αξίζει. Και γνωρίζω ότι οι περισσότερες ακολουθούν τις συμβουλές μου. Το βλέπω γύρω μου. Όπως επίσης αντιλαμβάνομαι

ότι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και δεν έχετε δυνατότητα να αφιερώνετε ώρες. Το weekend βέβαια και ειδικά τώρα το χειμώνα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Αλλά και πάλι έχετε να κάνει άπειρα πράγματα που πρέπει όλα να χωρέσουν σε δύο 24ωρα.

Σας καταλαβαίνω, πιστέψτε με.

Αυτός είναι ο λόγος που οι ειδικοί που τόσο σας αγαπούν και μόνο εσάς και τις ανάγκες της επιδερμίδας σας σκέφτονται ανακάλυψαν το multimasking. Που σημαίνει ότι εφαρμόζετε όλες τις μάσκες ταυτόχρονα. Χωρίς να χάνετε χρόνο απλώνοντας, ξεπλένοντας και πάει λέγοντας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maje (@beauty.maje) στις 27 Νοέ, 2018 στις 6:21 πμ PST

Μπορείτε δηλαδή να απλώσετε ταυτόχρονα τα patch που λειαίνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες και σβήνουν τους μαύρους κύκλους με τη ενυδατική, λάμψης ή αναζωογόνησης μάσκα στο πρόσωπο και την μάσκα καθαρισμού (η οποία δρα και κατά της λιπαρότητας) στο σημείο Τ.

Ο χρόνος που πρέπει να περιμένετε μέχρι να τις αφαιρέστε είναι σχεδόν ο ίδιος για όλες. Αυτό σημαίνει ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και στη συνέχεια να ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Και είστε έτοιμες να συνεχίσετε το πρόγραμμα σας ή να ετοιμαστείτε για την έξοδο σας.

Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι ένα από τα εξυπνότερα και πιο πρακτικά beauty trends αφού είναι ότι καλύτερο για κάθε μία από εμάς που θέλουμε ναι μεν να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας όσο καλύτερα γίνεται και παράλληλα ο χρόνος μας είναι τραγικά περιορισμένος.

Διαβάστε ακόμη:

Το Χριστουγεννιάτικο nail look είναι πολύτιμο, στολισμένο με μικροσκοπικά πετράδια

Η Kat Von D ξέρει τι θα πει χρυσό στο μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα