Nomads Μαδαγασκάρη: Η ομάδα που έχασε το αγώνισμα και οι δύο μονομάχοι!

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads Μαδαγασκάρη παρακολουθήσαμε το αγώνισμα της Ασυλίας. Ήταν ένα επεισόδιο γεμάτος έντάσεις ανατροπές και πολύ δυνατές στιγμές. Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε τον Στέλιο Χανταμπάκη να είναι ιδιαίτερα ευάλωτος, αφού όπως εξομολογήθηκε, του έλειψαν τα παιδιά του και το πρωινό ξύπνημα μαζί τους.

«Ο Μανώλης ξυπνάει πρώτος στις 07:30 π.μ. Κοιμάται ξανά για λίγο αλλά τον ξυπνάω. Κοιμάται έτσι λίγο όρθιος, μέχρι να ανάψω την τηλεόραση και να του ετοιμάσω πρωινό. Η Μαλένα ξυπνάει στις 11:00 π.μ», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Πολλές

φορές ο Στέλιος μου συζητάει για τα παιδάκια του, για τον Μανωλάκη και την κόρη του, ενώ όταν μου μιλάει για την οικογένειά του, φαίνεται να ξεχνιέται, βλέπω ότι το βλέμμα του χάνεται, οπότε του στοίχησε και του Στέλιου η επικοινωνία. Το ίδιο και σε εμένα, όπως και σε όλα τα παιδιά αλλά πιστεύω στον Στέλιο λίγο περισσότερο», εξομολογήθηκε στην κάμερα ο Dimar.

Στην συνέχεια οι Επίλεκτοι και οι Εισβολείς ρίχτηκαν στον στίβο μάχος, από τον οποίο δεν έλειψαν τα απρόοπτα περιστατικά. Συγκεκριμένα, η Μαριάννα Καμαρωτάκη ξέσπασε όταν ήρθε η σειρά της να αγωνιστεί.

«Από την αρχή που ζητησα σήμερα να παίξω υπήρχε ένα κλίμα, εγώ το ένιωσα και θέλω να το πω να το βγάλω από μέσα μου. Ήταν η πρώτη φορά που ζήτησα να παίξω και υπήρχε μια άρνηση από όλους. Το ένιωθα. Μόλις πάω να μιλήσω, δεν υπάρχει ανταπόκριση. Με ρωτάτε γιατί έχω και γιατί δεν μιλάω και όταν μιλήσω…», είπε μεταξύ άλλων η ίδια στους συμπαίκτες της.

«Καλό είναι να ειπώνονται κάποια πράγματα», της τόνισε συμπαίκτη της. «Τι σε νοιάζει ρε φίλε; Πάλι τα ίδια; Πάλι ασχολείσαι; Πάλι ασχολείσαι τι θα πει ο καθένας; Εμένα δεν με έχουν ακυρώσει; Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι. Ηρέμησε…», πρόσθεσε λίγο αργότερα ο Mike.

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους μόνο μια ομάδα κατάφερε να κερδίσει. Αυτή δεν είναι άλλη από την ομάδα των Επίλεκτων. Έτσι, οι Εισβολείς κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιο συμπαίκτη τους για τη «Μονομαχία» της Κυριακής.

Οι Επίλεκτοι ψήφισαν ομόφωνα την Ελισάβετ, και η ίδια ψηφισε τον Dimar, ο οποίος αυτόματα τέθηκε μονομάχος.

Σε ερώτηση του Σάββα Πούμπουρα προς την Ελισάβετ για τα συναισθήματα της, που όλη η ομάδα της την ψήφισε είπε: «Έχω αυτογνωσία και βλέπω και εγώ πως τα πηγαίνω στα αγωνίσματα, οπότε είναι φυσιολογικό δεν έχω τέτοια κολλήματα».

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:

Δείτε ακόμη: Ένταση στο Nomads και στους Επίλεκτους: «Ηρέμησε, πάλι ασχολείσαι τι θα πει ο καθένας;»

Keywords
Τυχαία Θέματα