Δείτε τα δύο μυστικά που κάνουν το πρόσωπο σας να δείχνει πιο λεπτό

Αν το πρόσωπο σας είναι στρογγυλό, ελαφρώς γεμάτο και χωρίς γωνίες πιστέψτε σας καταλαβαίνω. Οι γωνίες έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία. Τα έντονα ζυγωματικά κολακεύουν και αφήνουν παράλληλα μια υπόνοια…

Αλλά μην μου στενοχωριέστε. Οι make up artists είναι εδώ με τις υπέροχες συμβουλές τους και τα μικρά τους κόλπα για να μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε ένα πρόσωπο που θα δείχνει πιο λεπτό. Και όχι δεν μιλάμε για το contouring που οι περισσότερες από εμάς όσες ώρες κι αν σταθήκαμε μπροστά από τον καθρέφτη πάντα με τα σωστά προϊόντα, δουλειά δεν κάναμε. Τουλάχιστον σωστή.

Πρώτο και σημαντικότερο

σημείο όπως είπα είναι τα ζυγωματικά. Το ρουζ είναι πολύ σοβαρή υπόθεση αν και απ’ ότι βλέπω δεν του δίνετε τη βαρύτητα που του αρμόζει. Δεν παίρνουμε το πινέλο και απλά περνάμε μία στρώση όπου τύχει έτσι απλά για να υπάρχει χρώμα στα μάγουλα. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Πρέπει να απλώσετε τη σωστή απόχρωση στο σωστό σημείο. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγετε το χρώμα που σας ταιριάζει (ναι εμπιστευτείτε έναν ειδικό γι’ αυτό δεν μπορείτε πια να τα γνωρίζετε όλα) και το απλώνετε λίγο πιο ψηλά από το σημείο που είναι πιο έντονα τα ζυγωματικά όταν χαμογελάτε. Στη συνέχεια το σβήνετε όσο πιο έξω γίνεται, κοντά δηλαδή στους κροτάφους. Δηλαδή πρέπει να υπάρχει μια διαβάθμιση του χρώματος. Πιο έντονο στο κέντρο, πιο αχνό στο τελείωμα. Κάτι σαν το ombre στα μαλλιά δηλαδή.

Highlighter το απαραίτητο. Ναι πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε το απίθανο αυτό προϊόν μακιγιάζ με τον σωστό τρόπο. Και όχι δεν το απλώνετε μόνο στα ζυγωματικά ούτε γενικά στο πρόσωπο. Ο σωστός τρόπος για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και στην συγκεκριμένη περίπτωση ένα πρόσωπο που δείχνει πιο λεπτό πρέπει να βάλετε μικρή ποσότητα στη γέφυρα της μύτης και στο πηγούνι. Με αυτό το μαγικό τρικ το πρόσωπο σας θα μεταμορφωθεί και το υπογράφω.

Διαβάστε ακόμη:

To hair accessory της Kate Middleton είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και βρίσκεται σίγουρα σε κάποιο συρτάρι σας

Τα καλύτερα eyeshadow primer που θα κρατήσουν τη σκιά στη θέσης της για όσο εσείς θέλετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα