No makeup-makeup: 3 βασικά tips από τον μακιγιέρ της Rihanna!

Είτε κόβει στην ανάσα στο κόκκινο χαλί είτε μοιράζεται μια χαλαρή selfie στα social media, η Rihanna έχει αυτό το μοναδικό χάρισμα να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Πίσω, όμως, από τη λάμψη της τις περισσότερες φορές βρίσκεται ο Hector Espinal, celebrity makeup artist, φίλος της εδώ και χρόνια αλλά και global makeup artist της Fenty Beauty.

Σε συνέντευξή του

ο Espinal έδωσε τρία βασικά tips για τέλειο no makeup-makeup που, όπως είπε ο ίδιος, “είναι ένα από τα πιο δύσκολα μακιγιάζ”, μια που συχνά απαιτεί γύρω στα 20 layers!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hector Espinal (@artbyhector)

“Μετά την προετοιμασία της επιδερμίδας, ξεκινάω αμέσως με το concealer– συνήθως το Match Stix Matte Skinstick της Fenty Beauty (www.sephora.gr) – το οποίο γίνεται ένα με την επιδερμίδα χρησιμοποιώντας απλά και μόνο τα δάχτυλά σας”, εξήγησε ο Espinal. “Το concealer είναι το πιο γρήγορο προϊόν κάλυψης σε αυτό το look, γιατί με τη βοήθειά του το πρόσωπο μοιάζει σα να έχετε κάνει τον πιο ξεκούραστο ύπνο (ακόμα και αν αυτό δεν ισχύει).

Στη συνέχεια απλώνω κρεμώδες ρουζ στα ζυγωματικά και πολλές στρώσεις μάσκαρα, που κάνει το βλέμμα να δείχνει “ανοιχτό” και ξεκούραστο”, είπε ο διάσημος makeup artist. Αγαπημένη του, η Full Frontal Volume, Lift&Curl Mascara, φυσικά από Fenty Beauty.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hector Espinal (@artbyhector)

Όσο για αυτή τη φυσική λάμψη που όλες ποθούμε αλλά δεν μας “βγαίνει” και τόσο εύκολα και, κυρίως, φυσικά, ο Espinal αποκάλυψε πως συχνά χρησιμοποιεί ένα lip gloss (το Gloss Bomb Universal Lip Luminizer) ως highlighter στα ζυγωματικά: “Πάρτε μια μικρή ποσότητα στο πάνω μέρος τους χεριού σας και κάντε καλό blending με το δάχτυλό σας, ώστε να σας χαρίσει το τέλειο dewy αποτέλεσμα, που δεν θα μοιάζει με γυαλάδα λιπαρότητας.

Αν, όμως, θέλετε ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα, πάρτε ένα ενυδατικό σπρέι για το πρόσωπο και ψεκάστε στα πλαϊνά του προσώπου σας για να δημιουργήσετε ένα ωραίο dewy εφέ”, συμβούλεψε ο celebrity makeup artist.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας: 

Έξαλλη η Huda Kattan με το TikTok!

Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της Jennifer Aniston για τέλεια επιδερμίδα -Το ξέρουν όλες οι γιαγιάδες!

Αυτό είναι το αγαπημένο blush της Meghan Markle!

Keywords
Τυχαία Θέματα