Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Ανθολόγια Πασχαλινού Διηγήματος” και “Μέρες της Άνοιξης”!

Κορίτσια! Κάθε μέρα, μέσα από την καινούργια μας στήλη με βιβλία που θα λατρέψετε και απευθύνονται τόσο σε εσάς, όσο και στα παιδάκια σας θα σας έχουμε δύο τέλειες προτάσεις από το αγαπημένο μας greekbooks.gr, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Εννοείται πως τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε διαβάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας τα προτείνουμε. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος της κάθε εβδομάδας θα σας περιμένει ένας φανταστικός διαγωνισμός στο λογαριασμό μας στο Instagram

όπου θα σας τα κάνουμε δώρο.

Τα αγαπημένα μας για σήμερα:

ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ

Τα διηγήματα διακρίνονται για τη διαχρονική θεματολογία, τη δυναμική εκφορά λόγου, την αριστοτεχνική πλοκή, την πληθώρα κοινωνιολογικών και ψυχογραφικών αναφορών, λαογραφικών στοιχείων και λεκτικών ιδιωματισμών, που δίνουν το στίγμα των ανθρώπινων σχέσεων και το μέτρο της εξέλιξης στον τόπο και τον χρόνο.

Ανθολογούμε πασχαλινά διηγήματα, μεταγραμμένα στη νεοελληνική γλώσσα, με τον απαραίτητο σχολιασμό, με σεβασμό στο ύφος του πρωτογενούς υλικού, ως δίαυλο επικοινωνίας των νεότερων αναγνωστών με τη λογοτεχνική μας κληρονομιά και την προσέγγιση αξιακών πεζογραφημάτων, που, και στην εποχή του εύπεπτου «παγκοσμιοποιημένου» λόγου, προτείνουν ιδεολογικό προσανατολισμό.

Ωστόσο, απευθυνόμαστε και στους αναγνώστες της ώριμης ηλικίας, με νοσταλγική, και όχι μόνο, διάθεση.
Επιπλέον, με τον συνοδευτικό ψηφιακό δίσκο, η Ανθολογία συντείνει στην άρση του αποκλεισμού των ατόμων που αδυνατούν να προσεγγίσουν την έντυπη μορφή.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ! 

ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Στα βιβλία των εποχών υπάρχουν όλες οι απαντήσεις που χρειάζεσαι κι ακόμα περισσότερα! Θα βρεις παράξενες και διασκεδαστικές πληροφορίες για τον υπέροχο κόσμο που μας περιβάλλει όπως: Πού πάει το νερό του χιονιού που λιώνει την Ανοιξη; Ποια είναι τα Απειλούμενα Είδη; Πόσες είναι οι μεταμορφώσεις μιας πεταλούδας; Πόση ώρα κρατάει την ανάσα του ένα δελφίνι; Θα βρεις, επίσης, άφθονες ασκήσεις για τα μαθηματικά, τη γραφή και την ανάγνωση, σχεδιασμένες με βάση το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο από την εκπαιδευτικό Χαρά Κατσαρή. Κι όσο περνούν οι εποχές, θα μαθαίνεις, θα ασκείσαι και θα διασκεδάζεις!

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ! 

Μια ματιά ακόμα: Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Η τέχνη του τρόμου και άλλα διηγήματα” και “Κουκουτσής και Αβγούλα”!

Keywords
Τυχαία Θέματα