Έξαλλη η Huda Kattan με το TikTok!

Ταλαντούχα makeup artist, πανέξυπνη επιχειρηματίας και μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον πλανήτη της ομορφιάς, η Huda Kattan – ιδρύτρια της Huda Beauty– έχει βάλει πείσμα να απαλλάξει τις γυναίκες από την τοξικότητα των μη ρεαλιστικών standards που επιβάλλονται τόσο από τη βιομηχανία της ομορφιάς, όσο και από την κοινωνία γενικότερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Huda Kattan (@huda)

Η ίδια εξάλλου, έχει

δεσμευτεί πως δεν χρησιμοποιεί κανενός είδους φίλτρο στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media  – να πούμε σε αυτό το σημείο πως ο λογαριασμός της huda beauty στο Instagram μετράει 48 εκατομμύρια followers(!)- και δεν φοβήθηκε μάλιστα να παραδεχτεί δημόσια πως “για ένα διάστημα ήταν και εκείνη μέρος του προβλήματος”.

Αυτό που επιδιώκει πλέον με πάθος είναι να εκδημοκρατιστεί η ομορφιά, ώστε κάθε γυναίκα να έχει τα δικά της standards, να μην αισθάνεται ότι υστερεί μπροστά στα πρότυπα που επικρατούν ανά περιόδους, να μπει ένα τέλος στις φωτοσοπαρισμένες υποσχέσεις που δημιουργούν ψεύτικες προσμονές στις γυναίκες.

Έτσι, τόσο στα social media όσο και στο blog της, η Huda απολαμβάνει να δοκιμάζει προϊόντα (ακόμα και ανταγωνιστικών εταιρειών) και TikTok hacks που γίνονται viral  και να λέει ανοιχτά τη γνώμη της, θετική ή όχι, χωρίς ενδοιασμούς.

Στο τελευταίο της post στο Instagram, λοιπόν, δοκίμασε βήμα βήμα ένα DIY hack για αφαίρεση τεχνητών νυχιών: έριξε σε ένα μπολ λάδι κανόλα (κραμβέλαιο), υγρό σαπούνι για τα πιάτα και νερό και τα ανακάτεψε για να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια πέρασε τις ρίζες και τη βάση των νυχιών της με ένα λαδάκι και τα βύθισε στο μείγμα για λίγη ώρα.

Όταν, όμως, δοκίμασε να τα βγάλει, δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα – “TikTok είπες ψέμματα!“, είπε η Huda απογοητευμένη στο τέλος του video που προφανώς σήμανε και το τέλος της δημοσιότητας για το συγκεκριμένο hack.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας: 

Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της Jennifer Aniston για τέλεια επιδερμίδα -Το ξέρουν όλες οι γιαγιάδες!

Αυτό είναι το αγαπημένο blush της Meghan Markle!

DIY: Φτιάξε την αγαπημένη μάσκα προσώπου της Priyanka Chopra!

Keywords
Τυχαία Θέματα