Ο Σωτήρης Κοντιζάς περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο γνώρισε την σύζυγό του

Ο δημοφιλής κριτής του Masterchef, ο chef Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε στο podcast Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη και ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως γνώρισε την σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του.

«Έσκισα το σουπλά, η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω, εγώ ήθελα να αφήσω το τηλέφωνό μου. Ναι, γνωριστήκαμε στο Αλάτσι. Βγαίναμε 3, 4 μήνες και μετά φύγαμε για το Βιετνάμ. Στην ουσία είχαμε κλείσει 6-7 πόλεις. Τις πτήσεις της κλείναμε εκεί. Όταν γυρνάς από

ένα τέτοιο ταξίδι και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι…», σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος ανέφερε ακόμα στο podcast:

«Το Λονδίνο μπορεί να σε κατασπαράξει. Το Λονδίνο δεν το ενδιαφέρει τι ήσουνα σε κάποια άλλη χώρα καθόλου. Ήμουνα ο τελευταίος τροχός.»

«Ναι ήμουν τραπεζικός υπάλληλος. Θυμάμαι να προσπαθώ να πείσω τον παππού μου τον Σωτήρη, ότι παππού δεν χρειάζεται να πας 31 στο υποκατάστημα τράπεζας να ενημερώσεις το βιβλιάριο.»

«Το MasterChef είναι ένα παιχνίδι στην τηλεόραση, ένας διαγωνισμός μαγειρικής με βασικό όχημα τη μαγειρική. Δεν έχει να κάνει με επαγγελματική κουζίνα, ή εάν κάποιος θα είναι ικανός ηγέτης για μια μελλοντική κουζίνα.»

«Αναζητώ ανήσυχα πνεύματα. Να ψάχνονται, να είναι διατεθειμένοι να κάνουν αυτό το extra mile. Δηλαδή να θέλει ο άλλος να μάθει γιατί κάνουμε κάτι και πώς το κάνουμε. Και νομίζω ότι θα έβαζα το ταλέντο και την μαγειρική, όλο αυτό που λέμε να έχει ταλέντο, θα τα έβαζα σε τελευταία θέση.»

«Στην τηλεόραση δεν υπάρχει κάποια εκπομπή μαγειρικής που θα ποντάρει στο να εκπαιδεύσει τον κόσμο για το πώς θα πρέπει να φάει και τι είναι πιο σωστό για το περιβάλλον, τη γη, τον τόπο στον οποίο ζει και την υγεία του.»

«Είμαι χαρούμενος. Δεν είμαι πάντα σίγουρος. Όταν είναι να δοκιμάσω ή να μη δοκιμάσω κάτι, επιλέγω συνήθως να δοκιμάσω. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχουμε απωθημένα.»

Διαβάστε ακόμα:

Πέθανε στα 24 της διάσημη Youtuber- Ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για δεύτερη χρονιά

Άσπα Τσίνα: «Ο καρκίνος με βοήθησε να μην φοβάμαι»

Keywords
Τυχαία Θέματα