My Style Rocks: Η μεγάλη ανατροπή στον τελικό -Άφωνες οι παίκτριες και η Καραβάτου

Αυλαία αναμένεται να ρίξει σε λίγη ώρα ο τελικός του «My Style Rocks», ο οποίος προβάλλεται αυτή τη στιγμή στον ΣΚΑΪ.

Στην πρώτη φάση, η Emilia Vodos, η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η Όλγα Κοτλιδά, η Αναστασία Σαμαρά και Σελένη Φωτιάδη κλήθηκαν να φέρουν στην πασαρέλα ένα από τα task που έχουν παρουσιαστεί στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού.

Λίγα λεπτά πριν η Κατερίνα Καραβάτου ανακοινώσει ποιες θα είναι οι τρεις διαγωνιζόμενες που θα περάσουν στην

επόμενη φάση, οι κριτές ανέτρεψαν τη διαδικασία και ζήτησαν να περάσουν όλα τα κορίτσια στην επόμενη φάση, καθώς δεν εντυπωσιάστηκαν καθόλου από τα looks τους και ήθελαν να τους δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Η μεγάλη ανατροπή στην πρώτη φάση του τελικού

«Μετά από πολύ σκέψη και των τριών μας και επειδή τα κορίτσια έχουν φτάσει πολύ μακριά μέχρι εδώ όντως πιστεύουμε ότι η σημερινή εικόνα που έχετε στον τελικό δεν είναι σίγουρη αντιπροσωπευτική για το τι μπορείτε να κάνετε. Πιστεύω στις δυνατότητες σας. Είμαι συγκινημένη μαζί με εσάς, γιατί θέλω το καλύτερο για όλες σας και να κερδίσει η καλύτερη, οπότε…», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την Κατερίνα Καραβάτου να μένει άφωνη με το αίτημά τους.

«Θέλουμε και οι πέντε κοπέλες να είναι στην επόμενη φάση. Να δούμε τα looks που μας έχουν υποσχεθεί», συμπλήρωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και είπε: «Μισό λεπτό! Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δω αν γίνεται παραγωγικά. Ενημερώστε αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο! Μια τέτοια αλλαγή».

Τελικά, οι άνθρωποι της παραγωγής δέχτηκαν το αίτημα της κριτικής επιτροπής και οι πέντε φιναλίστ πέρασαν στην δεύτερη φάση του τελικού.

Διαβάστε επίσης:

Χρύσα Ρώπα: Ξέσπασε on air για τον Θανάση Λάλα -«Δεν θέλω να αναφέρεται το όνομα του πρώην συζύγου μου»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αποκάλυψη για τη Φώφη Γεννηματά -«Εκεί κατάλαβα ότι είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση»

Αποστολία Ζώη για Νότη Σφακιανάκη: «Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχει συμβεί κάτι άσχημο»

Keywords
Τυχαία Θέματα