Kendall & Kylie: Τα looks και των δύο Jenner στο Παρίσι ήταν αναπάντεχα κομψά

18:52 29/6/2023 - Πηγή: InStyle

Το καλοκαίρι μπορεί να θεωρείται πως είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να φορέσετε έντονα χρώματα και prints, αλλά –όπως απέδειξε αυτή την εβδομάδα η Kendall Jenner– δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό από τα ουδέτερα χρώματα, ανεξάρτητα από την εποχή.

Το supermodel βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Γαλλία για το show Jacquemus, που πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι των Βερσαλλιών και στο οποίο περπάτησε στο πλευρό της φίλης της Gigi

Hadid. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Παρίσι, η Jenner έκανε μια σειρά από εντυπωσιακές Quiet Luxury εμφανίσεις στην neutral παλέτα.

Το σερί ξεκίνησε με ένα ιβουάρ μίνι φόρεμα από τον οίκο Maison Alaia με μία δερμάτινη καφέ τσάντα και στέκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Michelle (@danixmichelle)

Το δεύτερο look της Jenner που μας τράβηξε τα βλέμματα ήταν ένα αμάνικο, μίντι φόρεμα Bottega Veneta σε γκρι ανθρακί, το οποίο είχε ένα μικρό άνοιγμα στο μπούστο και λεπτομέρεια δύο κόμπους που σχημάτιζαν σούρες σε κάθε πλευρά της μέσης της. Συνδύασε το look με ένα ζευγάρι μαύρα loafers, στενά γυαλιά ηλίου και μια μεγάλη τσάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Michelle (@danixmichelle)

Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, το μοντέλο εμφανίστηκε με ένα άλλο μίνιμαλ σχέδιο. Το δεύτερο φόρεμα ήταν ένα μίνι, με κλειστή λαιμόκοψη σε πιο ανοιχτό γκρι από το brand St. Agni, που αναδείκνυε τα μακριά πόδια της. Συνδύασε το φόρεμα με strappy πέδιλα με τιράντες, γυαλιά ηλίου Le Specs και τσάντα ώμου και απέδειξε ότι μερικές φορές less is more.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Michelle (@danixmichelle)

Οι εμφανίσεις της Auntie Kenny στο Παρίσι ήταν πραγματικά chic και δεν θα μπορούσε να μην μας θυμίσει τις αντίστοιχες της μικρότερης αδερφής της, Kylie, η οποία βρέθηκε επίσης στην Πόλη του Φωτός τις προηγούμενες ημέρες και μεταμορφώθηκε σε french girl.

Τα πρόσφατα looks της Kylie ήταν επίσης το ένα καλύτερο από το άλλο, με τη μόνη διαφορά ότι τα φορέματά που επέλεξε ήταν λίγο πιο θηλυκά και φρέσκα από τον αυστηρό μινιμαλισμό των εμφανίσεων της Kendall.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kylie fan account (@mafiakylie)

Φαίνεται ότι οι δύο Αμερικανίδες αδερφές εμπνέονται από τον αέρα της γαλλικής πρωτεύουσας. Αρκούν μερικές ημέρες εκεί (και φυσικά λίγη βοήθεια από τους στιλίστες τους) και βλέπουμε το στιλ τους να μεταμορφώνεται. Ειδικά στην περίπτωση της Kylie η αλλαγή ήταν έντονα αισθητή, καθώς την είδαμε να απαρνιέται τα sexy και τολμηρά outfits της ως California girl για να υιοθετήσει ένα femme fatale look.

Kylie Jenner: Κάνει στροφή στον μινιμαλισμό με το στιλ της και είναι πιο όμορφη από ποτέ

Keywords
Τυχαία Θέματα