My Style Rocks Gala: Η Ιωάννα Σιαμπάνη και οι «μπηχτές» ότι δέχεται βοήθεια από στυλίστα!

Εντυπωσιακές, διαφορετικές εμφανίσεις είδαμε το βράδυ της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου για τις διαγωνιζόμενες στο GALA του «My Style Rocks».

«Αvant Garde» εμφανίσεις για τα 11 κορίτσια αλλά και για τους δύο καλεσμένους της βραδιάς που έχουν συζητηθεί πολλές φορές για τις στιλιστικές τους επιλογές. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχτηκε τον εκκεντρικό Λάκη Γαβαλά, ο οποίος πήρε τη θέση του τέταρτου κριτή.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης,

η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος κλήθηκαν και πάλι να βρουν την πιο στιλάτη-προχωρημένη εμφάνιση. Οι κοπέλες επιστραύτευσαν την φαντασία τους και επιδίωξαν να κερδίσουν την καλύτερη βαθμολογία τόσο από τις συμπαίκτριες τους όσο και από την κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, ο Γιάννης Φλωρινιώτης έβαλε τη δική του πινελιά στη βραδιά με τα τραγούδια του αλλά και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις του.

Ωστόσο, ένα περιστατικό ανάμεσα στην Ιωάννα Σιαμπάνη και τη Ναντίν Ανζάουϊ έκλεψε την παράσταση. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, που άρεσε τόσο στις συμπαίκτριες της, όσο και στην κριτική επιτροπή. Όμως, αφού η Ναντίν είπε τα καλά της λόγια για την εμφάνιση της συμπαίκτρια της, δεν δίστασε να αφήσει υπενιγμούς ότι δέχεται βοήθεια από στυλίστα και τα outfits που παρουσιάζει, δεν είναι καθαρά δικές της επιλογές.

Από την πλευρά της η Ιωάννα προσπάθησε να κάνει χιούμορ με το γεγονός και όταν είδε την υψηλή της βαθμολογία είπε: «Ευχαριστώ τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τον στυλίστα μου. Δεν έχει όνομα, είναι μουγκός, είναι τυφλός, είναι όμως πολύ ταλαντούχος. Είναι φανταστικός μου φίλος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμα: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση λίγο πριν τις γιορτές!

Keywords
Τυχαία Θέματα