My Style Rocks -Τελικός: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του show μόδας

Αυλαία έριξε πριν από λίγη λεπτά ο μεγάλος τελικός του «My Style Rocks».

Μετά από 900 και πλέον εμφανίσεις, 15 gala και ισάριθμα tasks, οι 5 διαγωνιζόμενες του show μόδας με τις καλύτερες επιδόσεις, διεκδίκησαν σήμερα τον τίτλο της νικήτριας και ένα μεγάλο έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ!

Η Emilia Vodos, η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η Όλγα Κοτλιδά, η Αναστασία Σαμαρά και η Σελένη Φωτιάδη ήταν εκείνες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με το στιλ τους και να εξασφαλίσουν μια

θέση στο μεγάλο τελικό.

Οι βαθμολογικοί πίνακες μηδενίστηκαν και οι διαγωνιζόμενες κρίθηκαν αποκλειστικά για τις εμφανίσεις που παρουσίασαν σήμερα στο πλατό του παιχνιδιού.

Στην πρώτη ενότητα, η κάθε διαγωνιζόμενη κλήθηκε να φέρει στην πασαρέλα ένα από τα task που έχουν παρουσιαστεί στη φετινή σεζόν παρουσιάζοντας νέο concept και outfit. Στη δεύτερη ενότητα, η κάθε φιναλίστ έπρεπε να επιλέξει ένα Gala από όσα έχουν παρουσιαστεί φέτος και να διαγωνιστεί με εντελώς διαφορετικό concept και look.

Στην τρίτη φάση, οι δυο φιναλίστ,  Emilia Vodos και η Όλγα Κοτλιδά εμφανίστηκαν με outfits που έχουν ήδη φορέσει στο διαγωνισμό και το παρουσίασαν ακριβώς όπως και την προηγούμενη φορά.

Η ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας

Λίγα λεπτά πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε πως η νικήτρια του show μόδας είναι η Όλγα Κοτλιδά.

«Έχω στα χέρια μου τον φάκελο με τα αποτελέσματα και θα σας ανακοινώσω ότι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks που θα κερδίσει το έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ είναι… Η βασίλισσα του στιλ που θα κερδίσει έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ είναι… Η φετινή νικήτρια του My Style Rocks είναι η Όλγα Κοτλιδά», ανακοίνωσε η Κατερίνα Καραβάτου, με την νικήτρια του παιχνιδιού να ξεσπά σε δάκρυα χαράς.

Διαβάστε επίσης: 

Αυτοκτονία – Σοκ στη Λάρισα: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε, έπεσε στο κενό και καρφώθηκε σε κάγκελα

My Style Rocks: Η μεγάλη ανατροπή στον τελικό -Άφωνες οι παίκτριες και η Καραβάτου

Έλλη Κοκκίνου: Το φλερτ στα social media, η σχέση με τον έφηβο γιο της και η αναφορά στην εμφάνισή της

Keywords
Τυχαία Θέματα