Meghan Markle: Ψεύτικη η εγκυμοσύνη της;

Tις τελευταίες εβδομάδες η Meghan Markle βρίσκεται στο στόχαστρο διαφόρων χρηστών των social media που αναφέρουν πως η εγκυμοσύνη της είναι ψεύτικη! Συγκεκριμένα έχουν βγει αρκετές θεωρίες που αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους η Meghan Markle «το παίζει» έγκυος.

Η κοιλιά της Meghan αλλάζει σχήμα σε κάθε την εμφάνιση! Με hashtags όπως #MoonBump #MagicBabyBump oι υπέρμαχοι αυτής της θεωρίας αναφέρουν πως κάποιες φορές η κοιλιά της Δούκισσας φαινόταν στρογγυλή, άλλες πιο μυτερή, και άλλες πιο
μεγάλη ή μικρότερη σε σχέση με τον μήνα της εγκυμοσύνης.Ο τρόπος που κάθεται δεν είναι τρόπος για μια έγκυο: Η Meghan σε πρόσφατη εμφάνισή της κάθισε με κλειστά τα πόδια και σηκώθηκε χωρίς βοήθεια, κάτι που θεωρήθηκε από πολλούς ύποπτο.Δεν έχει πρηστεί καθόλου: Πολύς κόσμος θεωρεί πως δεν γίνεται για μια γυναίκα στον 7ο μήνα να μην έχει πρηστεί καθόλου.Αγγίζει την κοιλιά της: Χρήστες στα social media θεωρούν πως το άγγιγμα της κοιλιάς γίνεται για να ελέγχει η Meghan αν η «ψεύτικη κοιλιά» είναι στη θέση της.

Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε τίποτα τέτοιο δεν γίνεται να ισχύει. Η Meghan είναι από τις τυχερές εγκύους που δεν έχει πρηστεί ιδιαίτερα, ενώ η γυμναστική την έχει βοηθήσει να έχει ευλιγισία.

Διαβάστε ακόμα: Η Αθηνά Οικονομάκου περιγράφει πώς είναι ένα τυπικό 24ωρό της!

Keywords
Τυχαία Θέματα