Η τηλεφωνική παρέμβαση της Φαίης στον Νίκο Μουτσινά! Προκάλεσε τον παρουσιαστή!

Οι μοναδικές στιγμές που έζησε σήμερα στο πλατό του Πρω1νού η Φαίη μας, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την έλουσε με σοκολάτα έκαναν το γύρο του διαδικτύου και δεν θα μπορούσαν να περάσουν ασχολίαστες από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

“Αγόρι μου! Σοκολατάκι μου! Αγόρι μου για εσένα το έκανα!”, είπε η Φαίη στην τηλεφωνική της παρέμβαση στο “Για την παρέα”.
“Τι προκάλεσες; Πιστεύεις θέλει πολύ κι ο άλλος δεν είναι στα καλά του. Πώς σου το έφερε καπέλο! Γιατί ξέσπασες για τον Ίαν Στρατή; Σου έστειλα αγωνιστικούς

χαιρετισμούς. Πέρασες δύσκολα και χθες και σήμερα ήρθε το στέμμα σου, η σοκολατένια βασίλισσα της πρωινής ζώνης. Συγχαρητήρια!”, σχολίασε ο Νίκος με την Φαίη να γελά και να συνεχίζει την πλάκα: “Πώς το έλεγε ο Ίαν… όλα είναι σχετικά!”.

Σχολιάζοντας στον αέρα όσα έχει περάσει από χθες η Φαίη, ανάμεσα στα οποία και η ζωγραφική των γιων της, ανέφερε: “Τα αγόρια μου ανέβηκαν πάνω μου με ζωγράφισαν, κοιμήθηκαν και στις 12 που πήγα να κάνω μπάνιο με είδα και λέω θα ανεβάσω story”.

“Κακώς το έσβησες! Με τη σοκολάτα γύρω θα έδειχνε δέκα φορές καλύτερο. Πιστεύεις ο Ουγγαρέζος είναι το τρίτο χαμένο σου παιδί;”, ρώτησε ο παρουσιατσής.

“Το ότι έχουμε γεννηθεί την ίδια μέρα, την ίδια χρονιά κάτι λέει. 9/2/1980. Για σένα τα έκανα όλα. Υπάρχουν αποδείξεις”, είπε η Φαίη που λίγες στιγμές αργότερα προκάλεσε την συνεργάτιδα του Ματίνα να περιχύσει με ό,τι βρει τον Νίκο. “Θα βρεις κάτι που να είναι πολύ σέξι πάνω στον Νίκο Μουτσινά”.

Τι λέτε να επιλέξει;

Διαβάστε ακόμα: Δεν έχει προηγούμενο! Ο Ουγγαρέζος περιέλουσε με σοκολάτα τη Φαίη! Έφυγε από το πλατό!

Keywords
Τυχαία Θέματα