MasterChef-Τελικός: Τα αποτελέσματα για τη δοκιμασία στην Ισπανία και το μενού των έξι πιάτων!

Η επιστροφή στα πάτρια εδάφη ίσως να εφησύχασε τους δύο φιναλίστ τουMasterChef, Μανώλη και Σπυριδούλα, όχι όμως για πολύ καθώς το επόμενο και πολύ απαιτητικό μέρος του τελικού προκάλεσε άγχος.

Οι δυο τους λοιπόν κλήθηκαν σε μια μαραθώνια δοκιμασία, προκειμένου να παρουσιάσουν στους κριτές ένα δικό τους μενού. Ένα αναβαθμισμένο, επιπέδου MasterChef, ολοκληρωμένο μενού degustation, αποτελούμενο από 6 διαφορετικά πιάτα, που θα κάνουν τη διαφορά.

Πριν ξεκινήσει η δοκιμασία ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έσπευσε να αναφέρει στους παίκτες: “Θέλουμε από τον καθέναν σας ένα μενού έξι πιάτων. Θα

τα φτιάξετε από μία φορά. Θέλουμε σε αυτά τα μενού να δούμε και να καταλάβουμε, τι είναι ο Μανώλης και τι η Σπυριδούλα. Να καταλάβουμε τη φιλοσοφία σας και την τεχνική σας”.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πάνος Ιωαννίδης και η ανακοίνωση που έκανε στον Μανώλη και τη Σπυριδούλα, προκάλεσε έκπληξη. Όπως είπε, οι δύο τους θα είχαν στη διάθεση τους τέσσερις ώρες για τη δοκιμασία, κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στο MasterChef.

Ο Μανώλης και η Σπυριδούλα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως ο πρώτος δεν έμεινε ικανοποιημένος με ένα από τα πιάτα του. Ο παίκτης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το έκτο πιάτο του και σε δηλώσεις που έκανε, ανέφερε: “Δεν θέλω να πάω στους κριτές, είμαι σαν το παιδάκι που έχει κάνει χαζομάρα και κρύβεται από τους γονείς του, νιώθω κάπως έτσι. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη. Δεν φοβάμαι κάτι, απλά ντρέπομαι για τον εαυτό μου”. Παρόλα αυτά, τα πιάτα του άρεσαν στους κριτές, ενώ η Σπυριδούλα έκανε αρκετά λάθη τα οποία δεν έμειναν ασχολίαστα.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα:

Στο αποψινό επεισόδιο, στον μεγάλο τελικό του MasterChef ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της δοκιμασίας και νικητής αναδειχθήκε η Σπυριδούλα με 8/10. Όσο για την πρώτη δοκιμασία του τελικού, η οποία έλαβε χώρα στην Ισπανία, νικητής είναι ο Μανώλης με εννέα βαθμούς.

Διαβάστε ακόμη:

Άλλαξαν τα αποτελέσματα του τελικού της Eurovision-Ανέβηκε θέσεις η Τάμτα!

Η Mel B παραλίγο να χάσει την όραση της-Το ξέσπασμα στο Instagram

Ο απολογισμός των κριτών του MasterChef λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα