Γνωστή You Tuber μας δείχνει τα χειρότερα trends του καλοκαιριού! (VIDEO)

Η Niki Sky είναι γνωστή You Tuber και μέσα από το κανάλι της στο You Tube μας δίνει ιδέες styling και tips για εμφανίσεις με στιλ και άποψη. Αυτή τη φορά η Niki δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μας αποκαλύπτει ποια καλοκαιρινά trends δεν πρόκειται να φορέσει φέτος και στην κυριολεξία…απεχθάνεται.

#1. Τie dye: Τα ξεβαμμένα ρούχα που είχαμε αγαπήσει γύρω στο 2000 έχουν επιστρέψει στη μόδα. Πρόκειται για μια τάση που μας αρέσει σε μικρή αναλογία αλλά όχι όταν υιοθετείται

από την κορυφή ως τα νύχια!

#2. Διχτυωτές τσάντες: Θα τις έχεις ήδη εντοπίσει σε καταστήματα αλλά δυστυχώς η Niki σου προτείνει να μην τις αγοράσεις. Εμείς από την άλλη μεριά διαφωνούμε καθώς κάτω από προυποθέσεις μπορείς να φορέσεις μια διχτυωτή τσάντα στην καθημερινότητά σου και να εντυπωσιάσεις.

#3. Clear bags: Η Niki θεωρεί τις clear (διαφανείς) τσάντες αποκρουστικές γιατί είναι μια τάση που έχουμε δει και ξαναδεί αρκετά τα τελευταία χρόνια.

#4. Βucket hat: Η αλήθεια είναι πως αυτό το καπέλο, που αποτελεί huge trend της σεζόν δεν ταιριάζει σε καμία γυναίκα και δεν θα διαφωνήσουμε με την Niki σε αυτό.

#5. Κάλτες της γιαγιάς: Έχουμε ήδη δει πολλές fashion bloggers να υιοθετούν την τάση και ο οίκος Prada έχει λανσάρει τα πιο ωραία σχέδια. Ωστόσο θα συμφωνήσουμε με την Νiki πως αυτή η τάση δεν θα υιοθετηθεί από πολλές γυναίκες και ευελπιστούμε σύντομα να σταματήσει.

Διαβάστε ακόμα: Οι επιλογές της Fashion Editor: Τα παπούτσια που θα φορέσω στους γάμους του καλοκαιριού!

Η Rosie Huntington Whiteley θα σε πείσει να φορέσεις oversized blazer με το που δεις αυτές τις εμφανίσεις

Πώς να μεταμορφώσεις ένα πρωινό look σε βραδινό με μια μόνο κίνηση (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα