“Μια δασκάλα είπε στα παιδιά να μη με κάνουν παρέα γιατί είμαι αλλόθρησκη”

Συνέντευξη στο Happy Day παραχώρησε η τραγουδίστρια Antonella, η οποία αν και έγινε ευρέως γνωστή ως η γυναικεία φωνή των Kings, αποφάσισε να αποχωρήσει και να ακολουθήσει μια solo καριέρα.

Η Antonella μίλησε στην Ελένη Μουστάκη για την απόφαση της, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μικρή. Όπως ανέφερε στο σχολείο δεχόταν bullying λόγω της καταγωγής της, καθώς η μητέρα της είναι από την Κούβα και ο πατέρας της από τη Χιλή. Μάλιστα, τόνισε πως παρόμοια συμπεριφορά είχε

και από δασκάλα της.

“Μέχρι τα 6 μου δεν μιλούσα καθόλου ελληνικά γιατί η μητέρα μου μιλούσε μόνο ισπανικά μέσα στο σπίτι για να μάθω καλά τη μητρική μου γλώσσα. Όταν πήγα Α΄Δημοτικού δεν ήξερα καθόλου ελληνικά και μου έβαλαν ενισχυτική διδασκαλία στην οποία δεν πάτησα ποτέ. Στο σχολείο είχα κάποια θέματα όσον αφορά στην καταγωγή μου, τη θρησκεία επειδή είμαι καθολική. Πιο πολύ από καθηγητές δεχόμουν bullying παρά από μαθητές. Είχα μία δασκάλα στο δημοτικό που γύρισε και είπε στα παιδιά «Μην κάνετε παρέα με την Antonella γιατί είναι αλλόθρησκη!”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Mel B παραλίγο να χάσει την όραση της-Το ξέσπασμα στο Instagram

Ο απολογισμός των κριτών του MasterChef λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό!

Οι πρώτες φωτογραφίες της Κλέλιας Ρένεση με τη νεογέννητη κόρη της!

Keywords
Τυχαία Θέματα