MasterChef: Η απίστευτη έκπληξη που περίμενε τους παίκτες στον ημιτελικό του Silver Award!

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef θα παρακολουθήσουμε τον ημιτελικό της εβδομάδας του Silver Award, με τα παρακάτω ζευγάρια που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι σε αυτό το σημείο της δοκιμασίας:

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη – Τιμολέων Διαμαντής

Χρήστος Μπάρκας – Αργύρης Αγλαμίσης

Μανώλης Σαρρής – Σελίμ Σελτζούκ

Κωνσταντίνος Συμεωνίδης – Ιωάννα Μπουρλόκα

Οι οκτώ παίκτες έφτασαν λοιπόν την 4η μέρα αυτού του διαγωνισμού να γνωρίζονται πλέον αρκετά καλά και να νιώθουν ιδανικά εξοικειωμένοι μαγειρικά. Οι

σχέσεις όμως πρέπει να συσπειρωθούν αρκετά ακόμα. Η εμπιστοσύνη, που πρέπει να δείξει ο ένας στον άλλο σαν να είναι το… άλλο του μισό κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρος της σημερινής δοκιμασίας, θα είναι μόνο η αρχή για μια μαγειρική μάχη στο τέλος της οποίας το καλύτερο μαγειρικά ζευγάρι θα έχει ένα πλεονέκτημα χρόνου για το δεύτερο μέρος της.

Έτσι, για να… έρθουν πιο κοντά η παραγωγή τους ετοίμασε μια απίστευτη έκπληξη! Όπως τους ανακοίνωσαν οι τρεις κριτές: Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς, κάτω από τον πάγκο τους υπήρχε μια διπλή ποδιά! Τα ζευγάρια θα πρέπει σε αυτή τη δοκιμασία να φορέσουν τη διπλή ποδιά και να χρησιμοποιούν μόνο το ένα τους χέρι!

Φυσικά οι αντιδράσεις τους ήταν μοναδικές, με τον Μανώλη Σαρρή να δηλώνει: “Πάρα πολύ ωραία ποδιά! Νομίζω είμαστε τόσο καλό ζευγάρι που δεν θα μας δυσκολέψει καθόλου, θα κινηθούμε σαν ένα, θα δουλέψουμε σαν ένα”! Αμέσως μετά δήλωσαν πανέτοιμοι για να δώσουν ακόμη μια “μάχη” στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής.

Από την πιο στενή συνεργασία με τη μεγαλύτερη έμπνευση για 3 γευστικά και δημιουργικά πιάτα, δύο ζευγάρια θα περάσουν στον τελικό. Να σας θυμίσουμε πως το έπαθλο του μεγάλου νικητή της εβδομάδας του Silver Award είναι το ποσό των 10,000 ευρώ!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αιμιλιανό Σταματάκη!

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Keywords
Τυχαία Θέματα