MTV VMA 2017: Ο συγκινητικός λόγος της Pink για την κόρη της!

Με το ”Michael Jackson Video Vanguard Award” τιμήθηκε η Pink στα χτεσινά MTV VMA 2017 όμως δεν έγινε για το λόγο αυτό πρώτο θέμα στον Κυβερνοχώρο, αλλά για τον συγκινητικό της λόγο με πρωταγωνίστρια την κόρη της, Willo.

”Μαμά, είμαι το πιο άσχημο κορίτσι που ξέρω. Μοιάζω με αγόρι με μακριά μαλλιά”, της είπε λίγο καιρό πριν και αυτό φυσικά προβλημάτισε έντονα την τραγουδίστρια. Για να την βοηθήσει

έφτιαξε μία παρουσίαση στο PowerPoint με ”ανδρόγυνους” καλλιτέχνες που κατάφεραν να επηρεάσουν ολόκληρο τον πλανήτη με τη σκέψη και τα τραγούδια τους, όπως οι Michael Jackson, David Bowie, Freddie Mercury, Annie Lennox και Elton John, τονίζοντάς της πώς μας: ”Μας εμπνέουν.”

Η Pink της είπε πως έχει δεχθεί και η ίδια έντονη κοροϊδία επειδή είναι… αρρενωπή και έχει κοντά μαλλιά, αλλά δεν σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει τον εαυτό της και την εικόνα της για να γίνει περισσότερο αρεστή.

“Δεν είμαστε εμείς που πρέπει να αλλάξουμε. Βοηθάμε τους άλλους να αλλάξουν έτσι ώστε να δουν τα διαφορετικά είδη ομορφιάς. Και όσο για τους καλλιτέχνες που είστε απόψε εδώ. Με εμπνέετε όλοι τόσο πολύ. Ευχαριστώ που είστε ο εαυτός σας. Συνεχίστε να λάμπετε. Κι εσύ μικρή μου είσαι πολύ όμορφη και σε αγαπώ πολύ”.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Keywords
Αναζητήσεις
δουκακαρου μετακόμιση αμερική
Τυχαία Θέματα