Προβλέψεις Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Να είστε προσεκτικοί σχετικά με σημαντικές αποφάσεις σχετικά με κληρονομικές υποθέσεις, φόρους, χρέη, ασφαλιστικά θέματα και οτιδήποτε άλλο αφορά την κοινή ιδιοκτησία, το μεγαλύτερο μέρος αυτού του πρωινού είναι προειδοποίηση για τη Σελήνη. Μόλις τελειώσει η Σελήνη, όλα θα επιστρέψουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Αυτή είναι μια δύσκολη ημέρα για να ξεκινήσετε την εβδομάδα. Αρχικά, στην αρχή της ημέρας, η Σελήνη είναι απέναντι από το ζώδιο σας, πράγμα που σημαίνει

ότι πρέπει να είσαστε συμφιλιωμένοι και να είστε ευπρόσδεκτοι. Επειδή σας επηρεάζει και εσάς η Σελήνη προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι σήμερα.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Η σημερινή μέρα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή . Μην πιέζετε τις καταστάσεις γύρω σας. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις ειδικά σε ότι αφορά την εργασία ή τα χρήματα γενικότερα. Εν τω μεταξύ, ίσως υπάρξουν κάποιες απρόσμενες επισκέψεις από συγγενείς.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Η ώρα της Σελήνης στην αρχή της ημέρας είναι ένας κακός χρόνος για επιχειρηματικές αποφάσεις ή χρήματα. Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική στιγμή για δημιουργική δραστηριότητα. Επιπλέον, η φαντασία σας είναι ελεύθερη σήμερα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Αποφύγετε σημαντικές οικογενειακές αποφάσεις νωρίς το πρωί κατά τη διάρκεια της Σελήνης. Το δύσκολο πράγμα όταν υπάρχει Σελήνη είναι ακόμα κι αν είναι η ώρα να μην ξοδεύουμε χρήματα (εκτός από τα τρόφιμα και το φυσικό αέριο) ή να κάνουμε μια σημαντική απόφαση γιατί γίνεται αυτό που πραγματικά θέλουμε να κάνουμε! Ναι, είναι πολύ σαγηνευτικό.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Καθώς αρχίζει αυτή η εβδομάδα, τα πράγματα τα βλέπετε λίγο περίεργα σήμερα . Μια διπλή ζωή! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικά. Ελέγξτε τις ώρες της Σελήνης και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και δαπάνες. Όλο αυτό βέβαια είναι προσωρινό αφού από αύριο όλα θα είναι καλύτερα.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε σήμερα την Σελήνη επειδή πραγματοποιείται σε ένα από τα ‘’σπίτια σας’’. Αντισταθείτε στον πειρασμό να αγοράσετε οτιδήποτε άλλο εκτός από σημαντικά πράγματα. Μην κάνατε άσκοπα έξοδα τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η Σελήνη.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Καθώς αρχίζει αυτή η εβδομάδα, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί. Παρακολουθήστε τι λέτε και κάνετε. Παρακολουθήστε πώς μπορείτε να ξοδέψετε τα χρήματά σας μέχρι να ολοκληρωθεί η Σελήνη. Μόλις τελειώσει, μπορείτε να ξεκινήσετε αυτήν την εβδομάδα με εμπιστοσύνη και περισσότερη διάθεση!

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Είναι σήμερα μια περίεργη μέρα με αρκετή νοσταλγία λόγω της προειδοποίησης της Σελήνης. Καλύτερα να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις και αγορές. Μπορεί να νιώθετε λίγο ανίσχυροι ή παραγκωνισμένοι με κάποιο τρόπο. Ωστόσο, αργότερα την ημέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σας και είστε εξουσιοδοτημένοι!

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Μην ανησυχείτε αν αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι για το πρώτο μέρος αυτής της ημέρας. Η Σελήνη σας επηρεάζει αρκετά γι αυτό νιώθετε και συναισθηματικά φορτωμένοι. Μόλις η Σελήνη αλλάξει ζώδιο, θα απολαύσετε μια κοινωνική ημέρα συνομιλίας με φίλους και ομάδες.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Μπορεί να έχετε μια συζήτηση αρκετά έντονη με πράγματα που θέλατε να πείτε καιρό με έναν φίλο στις αρχές της ημέρας. Εάν ναι, προσέξτε τι θα πείτε και τι θα κάνετε γιατί ό,τι αποφασίσετε μπορεί να αλλάξει εντελώς. Περιμένετε έως ότου τελειώσει η προειδοποίηση της Σελήνης για να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις με τους γονείς και τα αφεντικά σήμερα το πρωί. Περιμένετε έως ότου τελειώσει η προειδοποίηση του φεγγαριού. Τότε, τα σχέδια ταξιδιού και η ευκαιρία να μελετήσετε ή να επεκτείνετε τον κόσμο σας θα παρουσιαστούν από μόνα τους. Είναι στο χέρι σας τι θα κάνετε!

Από την Αντιγόνη Θάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα