Άβα Γαλανοπούλου: «Δεν είμαι σε φάση ούτε να διανοηθώ για σχέση»

Η Άβα Γαλανοπούλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι σήμερα στη ζωή της αλλά και για το αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά.

Τώρα που περνάει ο καιρός, θα μπορούσε… θα ήθελε να ερωτευτεί ξανά;

«Δεν είμαι σε φάση ούτε να διανοηθώ για σχέση. Και το βρίσκω απίθανο να ερωτευτώ ξανά. Το σοκ που πέρασα είναι τόσο ισχυρό

που άλλη στη θέση μου μπορεί να είχε εγκαταλείψει το μάταιο τούτο κόσμο ή να είχε μπει στο Δαφνί, γιατί κάπου εκεί μπορεί και να σου σαλέψει το μυαλό. Ούτε στον εχθρό μου δεν το εύχομαι αυτό…»

Αν έκανε μια αποτίμηση της ζωής της, εκτός της τελευταίας ιστορίας, πώς θα έλεγε ότι έχει ζήσει;

«Έχω περάσει πολύ ωραία στη ζωή μου. Και τα ταξίδια μου έκανα, και τις παρέες μου είχα, και ερωτεύτηκα. Μόνο ναρκωτικά δεν έχω πάρει, γιατί φοβόμουν μήπως μου αρέσουν και κολλήσω. Δεν ήθελα να έχω εξαρτήσεις, ήθελα το μυαλό μου καθαρό.»

Είχε φτάσει ποτέ κοντά στο γάμο;

«Πήγα να φτάσω, αλλά κατάλαβα νωρίς ότι δεν ήταν αυτό για μένα. Θα με καταπίεζε, θα ήθελε να αφήσω τη δουλειά. Δεν μου αρέσει καν να συζώ. Το δοκίμασα μόνο μία φορά. Ήθελα να έχω πάντα το χώρο και το χρόνο μου. Ήμουν ανεξάρτητη οικονομικά και δεν ήθελα να εξαρτώμαι από τον άντρα. Επίσης, μου άρεσε να βγαίνω ραντεβού. Αυτό που δεν άντεχα ήταν η φθορά στις σχέσεις.»

Keywords
Τυχαία Θέματα