Lip gloss: Αυτό το τρικ θα του δώσει μεγαλύτερη διάρκεια!

Λατρεύουμε το lip gloss όλο το χρόνο αλλά ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι σχεδόν αντικαθιστά το κραγιόν μας – εντάξει, ίσως δεν το αντικαθιστά πάντως συχνά έρχεται από πάνω για να χαρίσει την κρυστάλλινη λάμψη του στο χρώμα και το ζουμερό αποτέλεσμα που θέλουμε στα χείλη.

Καθώς ένα από τα ζητούμενα είναι να μένει το lip gloss όσο το δυνατόν περισσότερο στη θέση του, σου έχουμε εδώ το απόλυτο tip από τον κορυφαίο makeup artist, Francois Nars, ένα μυστικό που χαρίζει μεγαλύτερη

διάρκεια: “Γέμισε τα χείλη σου με ένα lip liner και πέρασε από πάνω μια στρώση πούδρας. Άπλωσε το lip gloss σου πάνω από αυτή τη βάση και να είναι σίγουρη ότι θα κρατήσει περισσότερο“, είναι η συμβουλή του.

Πριν φτάσεις σε αυτό το σημείο όμως, φρόντισε ώστε τα χείλη σου να είναι σούπερ απαλά κάνοντας απολέπιση με ένα ειδικό προϊόν (αγαπημένο μας είναι το Sugar Lip Polish από Fresh – θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora) ή απλά τρίψτα απαλά με μια νωπή, μαλακή πετσέτα.

Αφού ακολουθήσεις τη συμβουλή του Francois Nars και έχεις φτάσει στο σημείο να απλώσεις το lip gloss, αντί να το φορέσεις όπως το κραγιόν, περνώντας το δηλαδή από τη μία στην άλλη άκρη του άνω και του κάτω χείλους, εφάρμοσέ το μόνο στη μέση του κάτω χείλους και μετά τρίψτα απαλά μεταξύ τους. Έτσι θα πάρεις την τέλεια λάμψη χωρίς τον κίνδυνο να περισσεύει προϊόν και να βαραίνει τα χείλη σου.

Θέλεις να ανεβάσεις την ένταση της λάμψης; Άπλωσε το lip gloss σε όλο το κάτω χείλος και μετά πίεσε τα χείλη σου μεταξύ τους. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Μελατονίνη: Το νέο, star συστατικό στο skincare που θα βλέπεις όλο και πιο συχνά!

Γλυκολικό οξύ σε ρόλο αποσμητικού: Είναι viral στο TikTok αλλά ισχύει;

Η Kaia Gerber έχει αυτό το κόλπο για να κρατάει τα χείλη της απαλά

Keywords
Τυχαία Θέματα