Julie Sarinana: Η γνωστή influencer μας δείχνει πώς θα γίνουμε πιο boho αυτή την Άνοιξη! (+Οδηγός αγοράς για super boho looks)

H Julie Sarinana είναι μια influencer με πάνω από 5.7 εκατομμύρια followers στον λογαριασμό της στο instagram. Η ίδια έχει ένα ιδιαίτερο boho style που πάντα κεντρίζει το ενδιαφέρον μας. Το στιλ της Julie ξεχωρίζει επειδή είναι σε μίνιμαλ γραμμές παρόλο που είναι boho και η ίδια προτιμάει πάντα να προσθέτει μερικές έξτρα πινελιές για να δείχνει πιο

chic.

Θέλεις να αντιγράψεις το look της; Ακολούθησε τις συμβουλές μας και δες παρακάτω τον οδηγό αγοράς για να αποκτήσεις κι εσύ κάποια από τα κομμάτια που θα φόραγε η γνωστή fashionista.

Στο πρώτο look η Julie Sarinana ποζάρει με ένα μάξι printed φόρεμα που συνδυάζει τέλεια με ψάθινο καπέλο. Αν ήδη έχεις στην ντουλάπα σου ένα φλοράλ μάξι φόρεμα σε αυτό το στιλ και ένα ψάθινο καπέλο δοκίμασε αυτό το outfit και θα μας θυμηθείς. Στο δεύτερο look η όμορφη fashionista φοράει το τζιν παντελόνι της με polo μπλούζα και chunky sandals ενώ ολοκληρώνει το look με ψάθινη oversized τσάντα.

Στο τρίτο look η Julie μας δείχνει τον πραγματικό boho εαυτό της με ένα look που αποτελείται από σορτς και shacket στην ίδια απόχρωση, western boots και καπέλο. Στο τέταρτο look η αγαπημένη fashionista επιλέγει τζιν φούστα και πουκάμισο ενώ προσθέτει στο outfit αρκετά κοσμήματα και sneakers. Άλλωστε η τζιν φούστα, τα chunky sandals, οι western boots, τα ψάθινα αξεσουάρ είναι βασικά κομμάτια που συνθέτουν ένα πετυχημένο boho look. Τέλος, στο πέμπτο look η Julie φοράει τζιν παντελόνι με ριγέ πουκάμισο, φλατ δερμάτινα σανδάλια και ψάθινη τσάντα.

Shop the Trends

Ψάθινη ζώνη Doca
Αγορά εδώ!

Ψάθινη τσάντα Doca
Αγορά εδώ!

Σκουλαρίκια Doca
Αγορά εδώ!

Floral φόρεμα Attrattivo
Αγορά εδώ!

Τζιν παντελόνι ‘ALE
Αγορά εδώ!

Τσάντα Attrattivo
Αγορά εδώ!

Tσάντα με κρόσια BSB
Αγορά εδώ!

Σκουλαρίκια BSB
Αγορά εδώ!

Τζιν φόρεμα BSB
Αγορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: Τhe Shirt HACK: H Fashion Editor του Faysbook.gr δοκιμάζει το Tik Tok trend που έχει γίνει viral

Fashion Editor’s Choice: 10 κομμάτια από ελληνικά e-shops που δεν πρέπει να λείπουν από την ανοιξιάτικη ντουλάπα

ΑΥΤΗ η απόχρωση που επιλέγει η γνωστή influencer, Tezza, θα φορεθεί όσο καμία άλλη (+Oδηγός αγοράς)

Keywords
Τυχαία Θέματα