Josephine: «Με επηρέασε, για κανένα μικρό παιδί δεν είναι ευχάριστο αυτό»

Για τον χωρισμό των γονιών της μίλησε η Josephine, η οποία όταν συνέβη το γεγονός αυτό ήταν μόλις 7 ετών.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στο περιοδικό Hello! και την Τζοβάννα Βλαχάβα πως ο χωρισμός δύο γονιών δεν είναι ευχάριστο για κανένα παιδί και πως την επηρέασε αρκετά στην παιδική της ηλικία. Παράλληλα, η εκρηκτική pop τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο θέμα της δέσμευσης, τονίζοντας πως κάνει δύσκολα σχέσεις παρόλο που είναι ανοιχτή σε αυτό το κομμάτι.

Όσα είπε η Josephine στη συνέντευξή της

Έχεις μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό

των γονιών σου, που έγινε όταν ήσουν 7 ετών. Πώς βίωσες τη νέα συνθήκη και πώς πιστεύεις ότι σε επηρέασε -αν σε επηρέασε- στις σχέσεις σου μεγαλώνοντας;

Σίγουρα με επηρέασε, για κανένα μικρό παιδί δεν είναι ευχάριστο να χωρίζουν οι γονείς του, ειδικά όταν είναι σε ηλικία κατά την οποία δεν μπορεί να εξηγήσει τα πάντα. Μεγαλώνοντας, όμως, κατάλαβα ότι οι γονείς είναι γονείς ακόμα κι αν δεν είναι μαζί. Έχουμε τις στιγμές μας και ξέρω ότι με αγαπούν πολύ.

Σε αγχώνει η δέσμευση; θα έλεγες ότι είσαι άνθρωπος των σχέσεων;

Δεν με αγχώνει η δέσμευση, ωστόσο κάνω πολύ δύσκολα σχέσεις. Δίνω προτεραιότητα στην ψυχική μου ηρεμία και δεν προχωρώ στο επόμενο βήμα αν δεν είμαι σίγουρη για τον άλλον.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Josephine εδώ και λίγο καιρό είναι σε σχέση με τον επίσης τραγουδιστή, Νίνο και περνάει πολύ όμορφα στο πλάι του. Μάλιστα, οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να ζει κάτω από την ίδια στέγη, παρόλο που δεν είναι μαζί για αρκετό διάστημα.

Διαβάστε ακόμα:

Εκλογές 2023: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καταγγέλλει για εκλογικό κέντρο -«Τραγική η κατάσταση»

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: «Θέλαμε ακόμη και σε αυτή την ηλικία να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του να γίνουμε γονείς»

Μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που δε θα πάνε στη Eurovision

Keywords
Τυχαία Θέματα