Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: “Ο γιος μας θα μας ενώνει πάντα”

21:32 25/6/2023 - Πηγή: InStyle

Για το δέσιμο που έχει με τον γιο του μίλησε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, το μεσημέρι της Κυριακής, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».

Όπως τόνισε ο ηθοποιός, ο μικρός Αναστάσης τον ενώνει για πάντα με την πρώην σύζυγό του Λένα Δροσάκη. Μάλιστα όπως εκμυστηρεύτηκε, η πανδημία ήταν καταλυτική καθώς είχε τον ελεύθερο χρόνο να ασχοληθεί με τον γιο του, γεγονός που χωρίς το lockdown δεν θα ήταν εφικτό.

«Ο Αναστάσης θα μας ενώνει πάντα. Είναι πάνω

από όλους. Είναι ένα παιδί της πανδημίας ο Αναστάσης και γεννήθηκε στην πανδημία. Ήταν έγκυος στην πρώτη καραντίνα. Νομίζω ότι για εγκυμοσύνη και καραντίνα μπορώ να δώσω ιδέες και κωμικά και δραματικά. Επειδή ήταν κι άλλες οι συνθήκες κι εγώ δέθηκα με έναν τρόπο πολύ γρήγορα με τον Αναστάση. Ίσως σε μία άλλη κανονικότητα να μην υπήρχε αυτό το δέσιμο».

Για τον ρόλο του ως πατέρας είπε: «Από την αρχή δεν είχα φόβο να ασχοληθώ μαζί του, να τον αλλάξω και να τον κάνω μπάνιο και τώρα που είναι ένα διάστημα που λείπω περισσότερο γιατί ανεβοκατεβαίνω στην Θεσσαλονίκη το βλέπω αυτό. Υπάρχει το δέσιμο, οπότε προχωράμε παρότι μπορεί να λείπω κάποιες ημέρες. Έχω την αίσθηση ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis)

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη- “Είμαι σε μία φάση αναπροσαρμογής”

Keywords
Τυχαία Θέματα