Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας -«Θα είμαστε δίπλα σε όλους τους πολίτες»

Μήνυμα προς τον ελληνικό λαό έστειλε πριν από μερικά λεπτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές 2023.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε -μεταξύ άλλων- για σκληρή δουλειά, ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι δεν θα ανεχθεί καμία αλαζονική συμπεριφορά. Παράλληλα, εκτός από τον ελληνικό λαό ευχαρίστησε και την οικογένειά του που βρίσκονταν όλο αυτό το διάστημα στο

πλευρό του.

«Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα στο δρόμο των μεγάλων αλλαγών. Έκλεισαν οριστικά έναν κύκλο τοξικότητας που μας κράτησαν πίσω. Ευχαριστώ και ευγνωμονώ. Νιώθω βαρύτερα το χρέος να υπηρετήσω την πατρίδα, δεν υπόσχομαι θαύματα, θα μείνω πιστός στο σχέδιο για την πατρίδα, δεν θα ανεχθώ καμία έπαρση και αλαζονική συμπεριφορά.

Είμαστε δίπλα στους πολίτες, θα πολεμήσω κάθε στάση που θα περιφρονεί την εμπιστοσύνη της Πολιτείας. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, για δεύτερη θητεία με πιο αποτελεσματικό κράτος, καλύτερη υγεία και παιδεία, ισχυρότερη πατρίδα. Από αύριο η νέα κυβέρνηση καλείται να αποτυπώσει σε έργο τη δικαίωση των προσδοκιών που δικαίωσε η κάλπη. Ο λαός μας έδωσε μια ασφαλή πλειοψηφία, οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν με ταχύτητα», είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και συνέχισε: «Όταν πριν από 20 χρόνια έκαναν τα πρώτα μου βήματα στην πολιτική δεν φανταζόμουν ότι θα βρισκόμουν μπροστά σας να έχω αυτή τη μεγάλη τιμή να έχω εκλεγεί αυτοδύναμος πρωθυπουργός για 2η φορά. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και να μαθαίνω από τα λάθη μου. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και τη Μαρέβα. Με κράτησαν πάντα προσγειωμένο. Σήμερα θα χαρούμε τη νίκη μας και από αύριο σηκώνουμε ξανά τα μανίκια. Ξημερώνει για όλους αύριο μία καινούργια ημέρα».

Διαβάστε ακόμα:

Εκλογές 2023: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καταγγέλλει για εκλογικό κέντρο -«Τραγική η κατάσταση»

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: «Θέλαμε ακόμη και σε αυτή την ηλικία να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του να γίνουμε γονείς»

Μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που δε θα πάνε στη Eurovision

Keywords
Τυχαία Θέματα