Josephine – Νίνο: Η νέα κοινή φωτογραφία μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους!

Ο Νίνο και η Josephine είναι το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz! Μπορεί η είδηση για τη σχέση τους να «έσκασε» αρχικά ως φήμη, όμως πλέον οι δυο τραγουδιστές δεν κρύβονται και κάνουν μάλιστα και κοινές εμφανίσεις μαζί.

«Κρατούν πάρα πολύ χαμηλούς τόνους ακόμα, γιατί, γενικά, δεν έχουν πολήσει την προσωπική τους ζωή. Είναι ακόμη στην αρχή τα παιδιά και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν αυτός που αποκάλυψε τη σχέση του ζευγαριού στον αέρα του «Πρωινού μας».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε κοινή παρέα και αμέσως ήρθε πολύ κοντά.

Πλέον είναι αχώριστοι και ο έρωτάς τους δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Η κάμερα του «Mega Καλήμέρα» συνάντησε σήμερα τον Νίνο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο οποίος ρωρήθηκε και για τη σχέση του με την εκρηκτική τραγουδίστρια. «Είναι όλα σωστά, είμαι πολύ καλά. Γενικότερα είμαι χαρούμενος», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Πριν από μερικές ώρες, μάλιστα, μια νέα κοινή φωτογραφία του ζευγαριού είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, η Ματίνα Ζάρα που θα εμφανίζεται στο πλευρό του Νίνο και του Νικηφόρου σε γνωστό κέντρο της παραλιακής, ετοίμασε μια έκπληξη στον σύντροφός της και επιχειρηματία του μαγαζιού, Χρήστο Βάρδαλο, για τα γενέθλιά του. Την στιγμή αυτή θέλησαν να την απαθανατίσουν με μια φωτογραφία, ενώ σε αυτή ήταν παρόντες και η Josephine με τον Θοδωρή Φέρρη που θα εμφανίζονται σε άλλο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, του ίδιου όμως επιχειρηματία.

Διαβάστε ακόμα:

Υπόθεση Γεωργούλη: Ο πατέρας της Ελένης Χρονοπούλου χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη μετά την αποκάλυψη

Survivor All Star -Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον αποψινό αγώνα Ελλάδα – Τουρκία

Μπέττυ Μαγγίρα για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν ξέρεις τι περνάει ο καθένας για να κάνει παιδί, δεν είναι ωραίο να το λέμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα