Jennifer Aniston: Δείτε ποια είναι η sheet mask που φόρεσε λίγο πριν τα Emmy Awards!

Τη Jennifer Aniston πολύ την αγαπάμε. Και μετά την ατάκα στον Brad Pitt πως είναι… Sexy, την λατρέψαμε. Είναι cool, πανέμορφη, με χιούμορ και ιδιαίτερα τολμηρή. Ήταν εκείνη που αποκάλυψε τι ακριβώς έκανε πριν από την απονομή των Emmy Awards.

Η φωτογραφία που τη δείχνει στον καναπέ της, με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι και μια sheet mask απλωμένη στο πρόσωπό της, έκανε το γύρο του διαδικτύου

μέσα σε λίγα λεπτά. Οι φανατικές της θαυμάστριες ούρλιαξαν από τη χαρά τους και αμέσως μετά το μόνο που ήθελαν ήταν να μάθουν ποια ακριβώς μάσκα είναι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις 20 Σεπ, 2020 στις 3:43 μμ PDT

Δεν έμεινε κρυφό για πολύ. Πάντα έτσι συμβαίνει άλλωστε. Πρόκειται για την 111SKIN Anti Blemish Bio Cellulose Face Mask. Ένα primer που χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη ενώ μειώνει τα σημάδια κούρασης. 

Κι επειδή έρχεται φθινόπωρο κι επιτέλους κάποια weekends θα μείνετε σπίτι θα πρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Jennifer. Βγάλτε τη μάσκα προστασίας και φορέστε την άλλη μάσκα. Αυτό ακριβώς ήταν και το σχόλιο της Aniston στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και σας ζητάμε να την εμπιστευτείτε και ν΄ακολουθήσετε τη συμβουλή της, όπως ακριβώς θα κάνουμε και εμείς.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Φτιάξτε μόνες σας body shimmer με δύο μόνο υλικά (video)

Lip oil: Το προϊόν που θα χαρίσει συγκλονιστική λάμψη και super ενυδάτωση στα χείλη σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα