Τι βλέπει ένας Δίδυμος στα υπόλοιπα ζώδια; Ποια του προσελκύουν το ενδιαφέρον;

Κάθε ζώδιο ξεχωρίζει με διαφορετικό τρόπο τους υπόλοιπους εκπροσώπους του αστρολογικού κύκλου, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς. Σήμερα θα μελετήσουμε τον Δίδυμο και θα ανακαλύψουμε πώς πραγματικά βλέπει σε όσους συναναστρέφεται.

Δίδυμος με Κριό: Η σχέση τους είναι συνήθως φιλική και δεν εξελίσσεται εύκολα σε κάτι άλλο. Για να προχωρήσει παρακάτω θα πρέπει ο Κριός να πείσει τον Δίδυμο πως υπάρχει μέλλον ανάμεσά τους.

Δίδυμος με Ταύρο: Ο Δίδυμος συμπαθεί τους Ταύρους και θα τους δώσει μερικές ευκαιρίες. Η σχέση τους θα είναι κάπως πλατωνική και γι’αυτό συνήθως

προτιμούν να μένουν φίλοι.

Δίδυμος με Δίδυμο: Στα μάτια ενός Διδύμου όλοι ο Δίδυμοι είναι τέλειοι!

Δίδυμος με Καρκίνο: Αυτό που δεν αντέχει ο Δίδυμος στον Καρκίνο είναι το πόσο ευαίσθητος είναι. Νιώθει ότι δεν θα μπορέσει να αντέξει τις ψυχολογικές του μεταπτώσεις.

Δίδυμος με Λέων: Μπορούν εύκολα να συνάψουν σχέσεις με διάρκεια και αξίζει να το προσπαθήσουν.

Δίδυμος με Παρθένο: Ο Δίδυμος νιώθει πως πάντα θα είναι ένα βήμα μπροστά από έναν Παρθένο. Τον εκτιμάει αλλά δεν θα μπορέσει εύκολα να τον εμπιστευθεί σε μια σχέση.

Δίδυμος με Ζυγό: Ο Δίδυμος παθαίνει έρωτα με τους Ζυγούς που υπάρχουν στη ζωή του και μπορεί εύκολα να βρει σε αυτούς όλα όσα έψαχνε στη ζωή του.

Δίδυμος με Σκορπιό: Ο Δίδυμος νιώθει ευάλωτος μπροστά σε έναν Σκορπιό και αυτό είναι κάτι που δεν του αρέσει πάντα, ειδικά σε μια ερωτική σχέση.

Δίδυμος με Τοξότη: Συμπαθιούνται και νιώθουν έλξη ο ένας για τον άλλον από την πρώτη στιγμή.

Δίδυμος με Αιγόκερω: Ο Δίδυμος κατανοεί σε βάθος τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Αιγόκερου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορούν να ταιριάξουν και ερωτικά.

Δίδυμος με Υδροχόο: Ο Δίδυμος γοητεύεται από το μυαλό του Υδροχόου αλλά αυτό δεν είναι πάντα αρκετό για να τον κερδίσει.

Δίδυμος με Ιχθύ: Δύσκολα τα πράγματα…

Διαβάστε ακόμα: Πώς βλέπει ένας Ταύρος όλα τα άλλα ζώδια και με ποια θα μπορούσε να δημιουργήσει μια υγιή σχέση;

Αποκάλυψη! Πώς βλέπει ένας Κριός όλα τα άλλα ζώδια;

Πρω1νό 22/9: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα -VIDEO

Keywords
Τυχαία Θέματα