J2US: Το εντυπωσιακό τραγούδι του Νίκου Κοκλώνη για τον κορονοϊό στην έναρξη του show!

Το J2US επέστρεψε μετά από δύο εβδομάδες απουσίας λόγω κορονοϊού…

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του show, Νίκος Κοκλώνης προσγειώθηκε στη σκηνή… πετώντας, ενώ είπε και ένα τραγούδι για τον κορονοϊό.

«Είμαι ένας άλλος μένω στο σπίτι να μην κολλήσω κάτι από τη μύτη μου. Φοράω μάσκα, πλένω τα χέρια μου και απολυμαίνω και τα τεφτέρια μου», ήταν μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού, τους οποίους όπως αποκάλυψε στην συνέχεια τους έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

«Εδώ είμαστε κυρίες και κύριοι, επιτέλους επιστρέψαμε. Γεια σας! Ζήσαμε

μία παράνοια αλλά είμαστε εδώ να ζήσουμε και άλλη, τραγουδιστική όμως αυτή τη φορά. Όλα θα πάνε καλά. Η μεγάλη μας περιπέτεια έφτασε επιτέλους στο τέλος της. Ήμασταν οι πρώτοι που τηρήσαμε τα μέτρα υγιεινής, φορέσαμε μάσκες, κρατήσαμε αποστάσεις, κάναμε δύο και τρεις και τέσσερις φορές την εβδομάδα τεστ, παρόλα αυτά υπήρξαν κρούσματα. Ο ιός αυτός δεν είναι αστείο γι΄ και εμείς κάναμε και κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να μείνουμε ασφαλείς. Ακυρώσαμε τα live των προηγούμενων εβδομάδων, μείναμε στο σπίτι, απολυμάναμε το πλατό μας, κάναμε και άλλα τεστ και πάνω από όλα προσέχουμε την υγεία μας», δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης στην έναρξη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εντυπωσιακή έναρξη του J2US:

Διαβάστε περισσότερα:

«Καλύτερα δε γίνεται»: Όσα είπε ο δίδυμος αδερφός του Παναγιώτη Αντωνόπουλου από το GNTM στην Ναταλία Γερμανού

Χρήστος Λούλης: «Το να σε βρίζει ο κόσμος δεν είναι ευχάριστο, πέρασα άσχημα…»

Αυτό θα είναι το θέμα στο 11ο Gala του My Style Rocks!

Keywords
Τυχαία Θέματα