Spoiler-Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη βγαίνει από την φυλακή – Δείτε με ποιο τρόπο κερδίζει την ελευθερία της!

Ραγδαίες και ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Σύμφωνα µε το ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv και της Σοφίας Τσίρκα, η Ελένη αφήνεται ελεύθερη και μάλιστα µε υπουργική απόφαση.

Η Ελένη ελεύθερη – Επιστρέφει στο Διαφάνι

Η Ελένη, ενώ αναρρώνει από τον τραυµατισµό της, δέχεται ένα αναπάντεχο νέο. Στην πραγµατικότητα, ένα µεγάλο και ανέλπιστο δώρο από τον υπουργό Πεσµατζή, ως δείγµα ευγνωµοσύνης που έσωσε την κόρη του. Έπειτα από τον αγώνα

του Λάµπρου, ο Πεσµατζής χαρίζει στην Ελένη την ελευθερία της και της ανακοινώνεται πως δεν θα εκτίσει την ποινή της, αλλά είναι ελεύθερη να επιστρέψει στο σπίτι της και στο Διαφάνι.

Ο φόβος της Ελένης

Οι περισσότεροι φοβούνται πως ίσως ανοίξει ακόµη ένας κύκλος αίµατος, καθώς οι Σεβαστοί δεν πρόκειται να αφήσουν τη φόνισσα του γιου τους να κυκλοφορεί ελεύθερη στο χωριό. Από την άλλη, η Ελένη φοβάται ακόµη για την αντίδραση του Βόσκαρη, καθώς ο τελευταίος, µετά τις αποκαλύψεις για όσα περνούσαν οι κρατούµενες στα χέρια του, τα έχει χάσει όλα.

Διαβάστε περισσότερα: 

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Όσα θα δούμε απόψε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου!

Αθηνά Οικονομάκου: Ευχήθηκε στον σύζυγό της με μια αδημοσίευτη φωτογραφία λίγες μέρες μετά τον γάμο τους

Συγκινεί η Άννα Φόνσου: «Γράφω κάθε μέρα γράμμα στην αδελφή μου που έχει φύγει από τη ζωή»

Keywords
Τυχαία Θέματα