J2US – Όσα είπε ο Τριαντάφυλλος μετά τη γκάφα της Βίκυς Σταυροπούλου για το όνομά του: «Και μ..…α να με πει, θα της πω…»

Μια επική γκάφα έγινε εχθές (24/10) στο J2US, αφού μετά την εμφάνιση του Τριαντάφυλλοςυ και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και κατά την διάρκεια της κριτικής, η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλεσε τον τραγουδιστή… Γαρύφαλλο!

Μόλις κατάλαβε το λάθος της η Βίκυ Σταυροπούλου, έσπευσε αμέσως να διορθώσει το λάθος της. «Παιδιά αυτό δεν ήταν trap ήταν Trump. Ο Γαρύφαλλος…Τριαντάφυλλε τι ντροπή ήταν αυτό σου ζητάω χίλια συγγνώμη. Το είπα αυτό

γιατί την κοπέλα που με φτιάχνει την λένε Γαρυφαλλιά και τώρα ζητούσα την Γαρυφαλλιά. Σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Συγγνώμη όντως. Έκανα βλακεία», του είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τριαντάφυλλος φανερά αμήχανος προσπαθούσε να κρατήσει τον εκνευρισμό του και απλά ανέφερε: «Να είσαι καλά Βίκυ και να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Σιγά δεν έγινε τίποτα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα συνέβησαν εχθές στο show του Open!

Σήμερα (25/10) ο Τριαντάφυλλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και αναφέρθηκε σε αυτό το συμβάν, ενώ μάλιστα τόνισε ως είναι πολύ φθηνό πλέον στα 43 του να πρέπει να αποδείξει ποιος είναι και τι κάνει.

«Και μ..…α να με πει, θα της πω μπράβο. Απλά έχω βαφτιστεί Τριαντάφυλλος, Χριστιανός Ορθόδοξος και το όνομά μου είναι αυτό. Η Βίκυ έκανε χιούμορ με το όνομά μου, οκ, είναι καλό παιδί, δεν της κρατάω κακία. Δεν είναι ωραία να αλλάζεις το όνομα που δίνεις σε ένα παιδί», τόνισε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στην συνέχεια ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε πως «πόσο bullying θα φάμε ακόμα; Φάγαμε αρκετό, οκ, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Εγώ λαϊκός τραγουδιστής είμαι, ο κύριος Θεοφάνους μας έβαλε αυτό το τραγούδι, εγώ ήθελα να πω κάποια άλλα. Θα φάμε κι άλλο bullying; Δώστε μας κι άλλο bullying. Είναι φτηνό στα 43 μου να κάθομαι να αποδεικνύω σε κάποιον είτε πώς με λένε είτε πότε κι αν δουλεύω. Ζούμε σε μια εποχή που με ένα πάτημα στο google βρίσκεις αυτό που θες απευθείας.

Επειδή είδα την εκπομπή σου και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν τυχαίο και αυτό με τη Δέσποινα, τυχαίο και αυτό χθες με την κυρία Βίκυ, στο τρίτο live μάλλον θα έφταιγα εγώ που ήρθε ο κορονοϊός στην Ελλάδα…

Οπότε, τυχαία όλα. Αν εσύ πιστεύεις μέσα σου βαθιά ότι είναι τυχαίο, είναι τυχαίο και το σέβομαι. Ήρθε η Βίκυ μετά και μου είπε ότι ήταν τελείως τυχαίο, όλα καλά. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ήθελε να με πει Γαρύφαλλο, με είπε Γαρύφαλλο, έγινε, δεν είναι κάτι κακό».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Αργύρης Αγγέλου απαντά για τις δηλώσεις Καπουτζίδη: «Εγώ κάποιες φορές δεν ζω τη ζωή μου όπως θέλω»

Η κοπέλα του Ηρακλή από το GNTM χορεύει στο J2US: Όσα είπε on camera για τον σύντροφό της!

Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκινεί με τη νέα της ανάρτηση στα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα