French girl look: Η Lily Collins αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της ομορφιάς της -βίντεο!

H Lily Collins ήταν το αγαπημένο μας beauty icon πολύ πριν μεταμορφωθεί σε “Emily in Paris”. Μετά από τα συγκλονιστικά look που υιοθέτησε στη σειρά όμως είναι πλέον το αγαπημένο it girl όλων.

Το μακιγιάζ και οι ανάλαφροι, τέλειοι κυματισμοί στα μαλλιά της είναι πλέον εμβληματικά και τόσο ο make up artist όσο και ο hairstylist που επιμελήθηκαν τα beauty

looks αποκαλύπτουν τα μυστικά τους αφού γνωρίζουν πως κάθε μία από εμάς θέλει να μάθει όλες τις λεπτομέρειες.

Ναι, θέλουμε να υπάρχει στο νεσεσέρ μας το κλασικό, κόκκινο, ματ κραγιόν της αλλά και την απαλή λάμψη στο δέρμα. Οι beauty experts εμπνεύστηκαν από το french girl look προκειμένου να δημιουργήσουν όλα τα πρωινά και βραδινά looks της Emily και η Collins με τη σειρά της αποκάλυψε τα μυστικά που έμαθε με ένα video μέσα από το μπάνιο της. 

Ξεκινά με ένα mouth spray με πρόπολη που τη βοηθά κάθε φορά που νοιώθει ένα μικρό ερεθισμό στο λαιμό της. Συνεχίζει με αιθέρια έλαια και το σωστό καθαρισμό χρησιμοποιώντας το αγαπημένο της βουρτσάκι. Σειρά έχουν η τόνωση και η σωστή ενυδάτωση.

Κι επειδή γνωρίζουμε πως έχετε δει όλα τα επεισόδια της σειράς και έχετε λατρέψει τη Lily δεν έχετε παρά να την παρακολουθήσετε και να την αντιγράψετε:

Αλήθεια, πώς σας φαίνεται η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της; Πόσες από εσάς σκοπεύετε να την αντιγράψετε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ombre nails: Δείτε τα 10 ωραιότερα φθινοπωρινά looks!

Τα χειμωνιάτικα make up trends που πρέπει να δείτε για να επιλέξετε ποιο θα αντιγράψετε στο επόμενο zoom!

Keywords
Τυχαία Θέματα