House of Fame: Αυτοί είναι οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

To βράδυ του Σαββάτου (26/2) στις 21:00 ακριβώς ξεκίνησε το πρώτο live του House of Fame στον ΣΚΑΪ, με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα! 

Στην έναρξη του show εμφανίστηκαν οι παίκτες, οι οποίοι ερμήνευσαν γνωστές επιτυχίες και στη συνέχεια εμφανίστηκε στη σκηνή η απαστράπτουσα Ελένη Φουρέιρα. 

Η τραγουδίστρια καλησπέρισε τους τηλεθεατές και τους προετοίμασε για τα όσα θα ακολουθήσουν: “Καλησπέρα σας, καλως ήρθατε στο πρώτο live

του House of fame! Αργήσαμε λίγο, είναι η αλήθεια, αλλά απόψε είμαστε εδώ”!

Φυσικά, στη συνέχεια καλησπέρισε τους τέσσερις κριτές του House of Fame, τον Γιάννη Πλούταρχο, την Καίτη Γαρμπή, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Φοίβο.

Δείτε ΕΔΩ την εντυπωσιακή έναρξη!

Κατά την διάρκεια του διαγωνιστικού κομματιού του νέου show, η κριτική επιτροπή άκουσε τις φωνητικές δυνατότητες των 17 σπουδαστών της μουσικής ακαδημίας και διάλεξε τους τρεις πιο “αδύναμους”. Αυτοί ήταν η Έλενα Ροϊνού, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και η Άλεξ Μαντή.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως η Έλενα είχε ψηφιστεί νωρίτερα και από τους συμπαίκτες της και έτσι της αφαιρέθηκαν 4 βαθμοί από την συνολική βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Το τηλεοπτικό κοινό έχει στη διάθεσή του μια εβδομάδα, προκειμένου να αποφασίσει ποιος θα είναι ο πρώτος που θα δει την πόρτα της εξόδου από το House Of Fame.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα: 

Η Ζέτα Δούκα μίλησε στη γαλλική Liberation για τις καταγγελίες και την ανάγκη για αλλαγή του νομικού πλαισίου

Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για το House of Fame: “Αποδέχτηκα την πρόταση χωρίς δεύτερη σκέψη”

Η απάντηση του Περικλή Κονδυλάτου στην Ανθή Σαλαγκούδη: “Πόσα πρόσωπα παρουσιάζεις;”

Keywords
Τυχαία Θέματα