House of fame-Καίτη Γαρμπή: “30 χρόνια έχω συνηθίσει να με λένε το κορίτσι της διπλανής πόρτας και…”

Όταν η Κόνυ εμφανίστηκε στη σκηνή του House of  Fame, η Καίτη Γαρμπή έσπευσε να τη ρωτήσει γιατί ενοχλήθηκε όταν ο καθηγητής της, Αλ Γκίκα την αποκάλεσε “το κορίτσι της διπλανής πόρτας”.

“Θέλω να μου πεις γιατί σε ενόχλησε αυτό που σου είπε ο Αλ Γκίκα ότι είσαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας.”, ρώτησε τη τραγουδίστρια την παίκτρια κι εκείνη της απάντησε: “Γενικότερα είναι η πρώτη φορά που έρχομαι σε επαφή με κριτική τέτοιου τύπου οπότε κάποια πράγματα, λόγω της έλλειψης εμπειρίας, δεν τα αντιλαμβάνομαι όπως ακριβώς θα ήθελα» απάντησε η διαγωνιζόμενη του House

of fame. «Το παρερμήνευσα λίγο αυτό που μου είπε. Δηλαδή αντί να το πάρω ως κάτι θετικό, και να πω ότι είναι το ατού μου, νόμιζα ότι απλά είμαι ένα κορίτσι το οποίο περνάει αδιάφορο. Αλλά τελικά δεν εννοούσε αυτό”.

Στη συνέχεια, η Καίτη Γαρμπή έσπευσε να της τονίσει πως εδώ και τριάντα χρόνια την αποκαλούν “το κορίτσι της διπλανής πόρτας” και το θεωρεί τιμητικό: “Πάρ’ το θετικά γιατί 30 χρόνια έχω συνηθίσει να με λένε το κορίτσι της διπλανής πόρτας και τον θεωρώ ένα πολύ τιμητικό τίτλο”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η απάντηση του Περικλή Κονδυλάτου στην Ανθή Σαλαγκούδη: “Πόσα πρόσωπα παρουσιάζεις;”

Το ΣΕΗ αποφάσισε την οριστική διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη: Διαβάστε την ανακοίνωση

“Θεωρώ τον Παναγιώτη Βασιλάκο μαϊντανό! Πήγε σε ένα πρόγραμμα ξεκάθαρα για τη προβολή”

Keywords
Τυχαία Θέματα