H τάση των 70s που επέστρεψε και μας ωθεί να αγοράσουμε ΑΥΤΑ τα πουκάμισα!

Οι σχεδιαστές τα τελευταία χρόνια (και ειδικά φέτος) εμπνέονται πολύ από παλαιότερες δεκαετίες σε σημείο που πολλά outfits των 70s, 80s και 90s φαίνονται σχεδόν ολόιδια με σύνολα του σήμερα! Πολλά είναι τα trends που έρχονται από τα παλιά είτε σχεδόν ολόιδια είτε ελαφρώς ανανεωμένα. Μια hot λεπτομέρεια που επιστρέφει από τα 70s είναι τα έντονα και μεγάλα κολάρα στα πουκάμισα.

Είμαι σίγουρη πως αν κοιτάξεις προσεκτικά κάποιες φωτογραφίες του μπαμπά σου από τα 70s

θα εντοπίσεις πολλά πουκάμισα σε αυτό το στιλ! Ψάχνοντας στην ντουλάπα του ίσως βρεις μερικά σχέδια από τότε.

Φέτος οι σχεδιαστές μας προτείνουν να επιλέξουμε πουκάμισα με μεγάλα κολάρα και μάλιστα να τα φοράμε έξω από τα blazer μας όπως συνηθιζόταν και στα 70s. H Victoria Beckham ήταν μια από τις σχεδιάστριες που λάνσαρε αυτή την τάση στις τελευταίες της κολεξιόν και μάλιστα υιοθέτησε το trend και η ίδια σε πολλές εμφανίσεις της.

Η Zendaya εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό με μπλουζάκι με μεγάλο κολάρο και το φόρεσε έξω από το παλτό της όπως προστάζει η μόδα. Η όμορφη ηθοποιός συνδύασε το μπλουζάκι της με τζιν καμπάνα και τράβηξε τα βλέμματα πάνω της για μια ακόμα φορά.

Φυσικά οι τριγωνικοί γιακάδες δεν είναι οι μόνοι που μεγαλώνουν σε μέγεθος φέτος. Όπως θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω οι γιακάδες όλων των ειδών γίνονται πιο έντονοι και δίνουν περισσότερο στιλ στις εμφανίσεις μας.

Πολλοί σχεδιαστές ενσωματώνουν έντονους γιακάδες και στα φορέματά τους αλλά και σε μπλούζες δημιουργώντας ένα preppy style που πολύ μας αρέσει.

Εσένα πώς σου φαίνεται αυτή η νέα τάση; Θα την υιοθετήσεις ή θα την προσπεράσεις;

Διαβάστε ακόμα: 10 λόγοι που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις πουά ρούχα αυτή τη σεζόν

4 τρόποι να υιοθετήσεις το golfer style που είναι τόσο δημοφιλές αυτή την Άνοιξη (VIDEO)

Αυτά είναι τα milkmaid tops που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς αυτό το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα