H Eva Longoria έβαψε μόνη τα μαλλιά της στο σπίτι και το αποτέλεσμα είναι απλά τέλειο (video)

Οι celebrities έμειναν σπίτι και φρόντισαν μόνες τα μαλλιά τους. Τα κούρεψαν, άλλαξαν χρώμα και φυσικά τα περιποιήθηκαν σωστά ώστε να παραμείνουν υγιή και λαμπερά μέχρι να δουν και πάλι τον αγαπημένο τους hairstylist. 

Υπήρξαν οι τολμηρές που υιοθέτησαν παστέλ αποχρώσεις όπως ροζ αλλά κι εκείνες που έβαψαν τα μαλλιά τους μπλε σε μια προσπάθεια να ανανεωθούν και να χαρίσουν μια έντονη πινελιά μέσα στην καραντίνα.

Από

την άλλη είδαμε και τις stars που κράτησαν το χρώμα τους ίδιο αλλά έπρεπε να καλύψουν τα λευκά στη ρίζα τους. Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει και η Eva Longoria που τα κατάφερε τέλεια. Φρόντισε μάλιστα να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες σε ένα βίντεο που ανέβασε. 

“Αναμφισβήτητα αυτή η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για όλους μας, καθώς προσπαθούμε να φέρουμε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις μας και τις ανάγκες των αγαπημένων μας, παρόλα αυτά είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Σε αυτό το σποτ, οι θεατές μπορούν να δουν πόσο εύκολο είναι να αποκτήσουν σχεδόν επαγγελματικό αποτέλεσμα και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους ενώ βρίσκονται στο σπίτι. Η περιποίηση του εαυτού μας αξίζει τον κόπο τώρα ίσως και περισσότερο από ποτέ», δήλωσε η Longoria.

Η star χρησιμοποίησε την Excellence Crème της L’ Olear Paris αποδεικνύοντας πως κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι με ένα super οικονομικό προϊόν που μπορείτε όλες σας να βρείτε στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σας.

Διαβάστε ακόμη:

Η Kate Middleton αντιγράφει το χτένισμα της Meghan Markle σε video-κλήση κι αυτό σημαίνει πολλά!

Lip oil: Θα γίνει η νέα σας εμμονή!

Keywords
Τυχαία Θέματα